Tyskland vs Israel – U21-EM Speltips

Grupp C spelar två matcher under torsdagen när Tyskland möter Israel samtidigt som England ställs mot Tjeckien. Tyskland är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting inför lagets premiär mot Israel. Samtidigt är det alltid svårt att vinna gruppspelsmatcher i ett mästerskap. Det tyska landslaget bör dock inte ha några problem att ta tre poäng mot Israel. 

Datum: 22 juni 2023
Avspark: 18:00
Arena: Stadion Ramaz Shengelia (Kutaisi)
Domare: W Delajod (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyskland ser starka ut

Tyskland har många skickliga fotbollsspelare där Borussia Dortmunds Youssoufa Moukoko är det stora samtalsämnet. Den 18-årige anfallaren ser ut att ha en strålande framtid till mötes. Tyskland har många unga stjärnor från Bundesliga och ser starka ut. Att de ska ta sig vidare till kvartsfinal förväntar sig alla. De har turneringens kanske starkaste trupp tillsammans med England och Spanien.

Kan Israel överraska

Israel har inte direkt ett lag som ska kunna hota om medaljer men det finns kvalitet i truppen. Red Bull Salzburgs offensive mittfältare Oscar Gloukh är ett spännande framtidsnamn. Detsamma gäller målvakten Daniel Peretz, till vardags i Tel Aviv. Han behöver ha en bra dag på jobbet om Israel ska få med sig något från premiären.

Tyskland vinner premiären

Även om Israel har hot är det svårt att se hur de ska kunna stå pall mot den tyska maskinen över 90 minuter plus tillägg. Tyskland har ett ruskigt starkt lag med mängder av skickliga spelare. Det är bara att titta på värdet på spelartruppen för att förstå den enorma kvalitetsskillnaden. Vi tror också att Tyskland är för starka och att de därför tar tre poäng i premiären. Därför spelar vi Tyskland som vinnare mot Israel till odds 1,33 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Tyskland vinner över Israel till oddset 1,33 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller