Tyskland vs Japan – Speltips VM 2022

Tyskland har haft det svårt sedan VTyskland speltips mot Japan VM 2022M-guldet 2014 men ser oerhört starka ut när de kliver in i VM 2022. Frågan är om de har vad som krävs för att vinna VM eller om de ens går vidare från gruppen. Matchen mot Japan kommer säkerligen ge en fingervisning över vad vi har att förvänta oss av den tyska lagmaskinen. Matchen mot Japan borde innebära seger men räkna med hårt kämpande japaner som gör allt för att ta poäng i denna match.

Datum: 23 november 2022
Avspark: 14:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: Ivan Barton (El Salvador)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyskland är favoriter

Tyskland hoppas kunna bryta den negativa trenden som funnits i laget de senaste mästerskapen. I förra VM åkte de ur i gruppspelet och i senaste EM blev det förlust i åttondelsfinalen. Nu har de ny tränare i form av Hansi Flick och laget ser också starkare ut än på länge. Det finns både rutin och talang i det tyska laget som vi tror kommer gå långt i VM.

Japan ska inte kunna hota

Även om Japan har Daichi Kanada och endast har en förlust på de sju senaste matcherna tror vi att de får de tufft. Japan överraskade visserligen i VM 2018 men med både Tyskland och Spanien i gruppen tror vi det kan bli lite väl svårt för att ta sig vidare. Tyskland är helt enkelt ruggigt starka.

Tyskland tar tre poäng

Även om det givetvis är ett skickligt lag som Tyskland möter har vi svårt att se japanerna kunna hota. Tyskland har ett lag som kan gå långt vilket vi tror de kommer att göra. Oddsen på laget hos svensk betting visar också att de är klara favoriter. Vi spelar Tyskland som vinnare till oddset 1,44 hos Snabbare.

Vårt speltips: Tyskland vinner mot Japan till oddset 1,44 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller