Tyskland vs Marocko – Speltips Fotbolls-VM Damer

Det är få matcher i detta FTyskland vs Marocko - Speltips Fotbolls-VM Damerotbolls-VM för damer som personifierar berättelsen om David och Goliat så väl som öppningsmatchen i Grupp H. FIFA:s världstvåa Tyskland möter turneringens näst lägst rankade lag på plats 72 i form av Marocko. Skillnaden på den internationella scenen kunde inte vara mer uppenbar då Tyskland kommer att delta i varje upplaga av VM medan Marocko gör sin debut på fotbollens största scen. Oddsen hos svensk betting pekar på Tyskland som klara vinnare och de förväntar sig en överlägsen seger för Tyskland. Matchen kommer att spelas på Melbourne Rectangular Stadium i Melbourne.

Datum: 24 juli 2023
Avspark: 10:30
Arena: Melbourne Rectangular Stadium (Melbourne)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyskland är klara favoriter

Tyskland har en enorm erfarenhet på den här scenen och har vunnit två VM-titlar 2003 och 2007. De förväntas gå igenom Grupp H med lätthet och bibehålla sin tradition av att alltid avancera till slutspelet i VM-sammanhang. Tyskorna har bara förlorat en av sina 24 gruppspelsmatcher med 20 vinster och tre oavgjorda som resultat. Med sådana framstående prestationer på det internationella planet är Tyskland klara favoriter att dominera över Marocko.

Marocko är underdogs

Marocko är debutanter i turneringen och kommer att stå inför en mycket svår utmaning mot en sådan stark motståndare som Tyskland. Laget kan dock säkert hitta inspiration i deras manliga motsvarigheters heroiska framträdande i VM 2022 där de slutade på fjärde plats. Men skulle damerna lyckas med detta vore det än ännu större bedrift. De kliver in i sin premiär som klara underdogs.

Tyskland tar hem detta enkelt

Med tanke på Tysklands styrka och erfarenhet på den internationella scenen och Marockos debutantstatus förväntar vi oss att Tyskland kommer att dominera matchen. Tyskland har en imponerande rekord mot afrikanska motståndare i tidigare VM-möten. Det stärker deras position som klara favoriter ytterligare. Av denna anledning väljer vi att spela på Tyskland som vinnare till oddset 1,11 hos Betinia.

Vårt speltips: Tyskland vinner VM-matchen mot Marocko till oddset 1,11 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller