Tyskland vs Nordirland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Tyskland

tyskland-vs-nordirlandEfter att man åkte ur EM mot Frankrike var besvikelsen stor men man har gjort det bästa av situationen och startat VM kvalet på ett mycket starkt sätt. Man har vunnit mot Norge med 3-0 och mot Tjeckien med samma resultat och vinner man idag är man helt överlägsna i sin grupp och man bör nästan vara klara för VM redan efter dagens match.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Laget som vann VM 2014 är nästintill intakt och spelarna är fortfarande några av Europas absolut bästa på sina respektive positioner. Men dagens match kommer kräva att man spelar på topp och inte tar den här uppgiften för lätt. Man ska spela med sitt starka styrspel och sina snabba kontringar så kommer man pressa tillbaka Nordirland.

Bortalaget Nordirland

Nordirland är ett lag som inte ger upp och som springer kopiöst mycket. Man är också beredda på hårt spel och både ger och tar smällar utan att klaga. I den här matchen kommer de att vara på rätt sida om bollen och se till att vara nära tyskarna så att de inte får utrymme till sitt fina spel.

Mot Tjeckien spelade man 0-0 och över lilleputt landet San Marino vann man med hela 4-0. Så laget har både momentum och självförtroende just nu.

Så här tänker vi

Vi tror på att Tyskland vinner det här och vi spelar Vinst Tyskland Och Under 3.5 Mål till oddset 2.05 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst Tyskland Och Under 3.5 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com