Tyskland vs Nordirland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Tyskland

tyskland-vs-nordirlandEfter att man åkte ur EM mot Frankrike var besvikelsen stor men man har gjort det bästa av situationen och startat VM kvalet på ett mycket starkt sätt. Man har vunnit mot Norge med 3-0 och mot Tjeckien med samma resultat och vinner man idag är man helt överlägsna i sin grupp och man bör nästan vara klara för VM redan efter dagens match.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Laget som vann VM 2014 är nästintill intakt och spelarna är fortfarande några av Europas absolut bästa på sina respektive positioner. Men dagens match kommer kräva att man spelar på topp och inte tar den här uppgiften för lätt. Man ska spela med sitt starka styrspel och sina snabba kontringar så kommer man pressa tillbaka Nordirland.

Bortalaget Nordirland

Nordirland är ett lag som inte ger upp och som springer kopiöst mycket. Man är också beredda på hårt spel och både ger och tar smällar utan att klaga. I den här matchen kommer de att vara på rätt sida om bollen och se till att vara nära tyskarna så att de inte får utrymme till sitt fina spel.

Mot Tjeckien spelade man 0-0 och över lilleputt landet San Marino vann man med hela 4-0. Så laget har både momentum och självförtroende just nu.

Så här tänker vi

Vi tror på att Tyskland vinner det här och vi spelar Vinst Tyskland Och Under 3.5 Mål till oddset 2.05 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst Tyskland Och Under 3.5 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar