Tyskland vs Spanien – U21 EM

Hemmalaget Tyskland

Inför mästerskapet hade tyskarna favoritskapet men nu när turneringen har dragit igång och vi har nått fram till finalen så är det spanjorerna som har favoritskapet. Tyskland har inte spelat sådär perfekt som man förväntar sig av dem. Man har lämnat luckor i sitt försvar och inte gjort så många mål framåt som man trodde på förhand. Anfallarna har också misslyckats med att ta vara på de chanser som man har skapat.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vi kan tänka oss att det finns en del frustration i laget och om det kan kanaliseras rätt kan komma till användning i dagens match. Tyskland är en stark fotbollsnation och de har spelare som kan vinna en final.

Bortalaget Spanien

För Spaniens del har inte ett enda av lagen som de har mött varit någon match för dem. De ser urstarka ut och har ett tekniskt kunnande få seniorspelare besitter. På fyra matcher har dem mäktat med 12 mål vilket är riktigt bra. Endast en gång har dem inte gjort minst två mål och det var i gruppfinalen mot Serbien. Spanien har de erfarna och tekniskt skickliga spelare som mycket väl kan avgöra till Spaniens fördel.

Så här tänker vi

Det lutar starkt över för Spanien i matchen men Tyskland kan överraska dock så har Spanien väldigt få matcher där de inte har gjort minst två mål så vi väljer att spela Spanien över 1.5 lag mål till oddset 1.90 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Spanien över 1.5 lag mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com