Tyskland vs Ukraina – EM

Hemmalaget Tyskland

Tyskland vs UkrainaTysklands form är inte den man kan vänta sig av från de regererande världsmästarna. Sedan vinsten i Brasilien har man inte riktigt känt igen laget. Och man lyckades bara precis ta sig till detta EM.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Under kvalificeringsspelet lyckades man bara ta 1 poäng på två matcher och dessutom har man förlorat 3 matcher av 6 spelade matcher. Senast mot Ungern vann man programenligt med 2-0.

Det stora frågetecknet är Tysklands 3-1 förlust mot Slovakien och måhända är det på grund av att deras gamle lagkaptenen Philip Lahm har lagt fotbollsskorna på hyllan. Borta är också Ikay Gundogan och Marco Reus på grund av skador vilket även Sebastian Schweinsteiger lider av och förväntas inte spela idag.

Bortlaget Ukraina

Ukrainas form är riktigt bra och inte alls lika instabila som Tysklands för tillfället. Men Ukrainas lag är inte lika vasst och talangfullt som Tysklands dito. I huvudsak kommer det förmodligen vara Andiy Yarmolenko och Yevhen Konoplyanka som kommer att hota Tysklands försvar när helst de kan. För Ukrainas del är det vitalt att någon av dessa två bidrar med att göra mål på Tyskland för att dom skall ha en chans.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir böljande spel fram och tillbaka och Ukraina kommer tack vare stark form att få målchanser och vi tror på Båda lagen gör mål och spelar det till oddset 1.95 hos Betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar