Tyskland vs Ukraina – EM

Hemmalaget Tyskland

Tyskland vs UkrainaTysklands form är inte den man kan vänta sig av från de regererande världsmästarna. Sedan vinsten i Brasilien har man inte riktigt känt igen laget. Och man lyckades bara precis ta sig till detta EM.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Under kvalificeringsspelet lyckades man bara ta 1 poäng på två matcher och dessutom har man förlorat 3 matcher av 6 spelade matcher. Senast mot Ungern vann man programenligt med 2-0.

Det stora frågetecknet är Tysklands 3-1 förlust mot Slovakien och måhända är det på grund av att deras gamle lagkaptenen Philip Lahm har lagt fotbollsskorna på hyllan. Borta är också Ikay Gundogan och Marco Reus på grund av skador vilket även Sebastian Schweinsteiger lider av och förväntas inte spela idag.

Bortlaget Ukraina

Ukrainas form är riktigt bra och inte alls lika instabila som Tysklands för tillfället. Men Ukrainas lag är inte lika vasst och talangfullt som Tysklands dito. I huvudsak kommer det förmodligen vara Andiy Yarmolenko och Yevhen Konoplyanka som kommer att hota Tysklands försvar när helst de kan. För Ukrainas del är det vitalt att någon av dessa två bidrar med att göra mål på Tyskland för att dom skall ha en chans.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir böljande spel fram och tillbaka och Ukraina kommer tack vare stark form att få målchanser och vi tror på Båda lagen gör mål och spelar det till oddset 1.95 hos Betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com