Tyson Fury vs Francis Ngannou – Boxningsmatchen alla talar om

Den 28 oktober är det dags för fighten alla talar om. Francis Ngannou är den före detta UFC-mästaren som hoppas kunna ge tungviktsmästaren i boxning en rejäl fight. Francis Ngannou har rykte om sig att vara den som slår hårda i världen men han är klar underdog mot “Gypsy King”. Nu återstår det att se om det blir Tyson Fury som vinner vilket alla förväntar sig. Eller kan Francis Ngannou stå för en av tidernas största skrällar om vi tittar till oddsen hos svensk betting. Den 28 oktober har i svaret när de båda gör upp i Saudiarabien.

Datum: 28 oktober
Plats: Riyadh (Saudiarabien)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på matchen

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyson Fury är överlägsen favorit

Tyson “The Gypsy King” Fury är obesegrad under hela sin karriär efter att ha vunnit 33 av 34 matcher där en av matcherna slutat oavgjort. Hans senaste fight var mot Derek Chisora när han vann på teknisk knockout i den tionde ronden. Han har inte förlorat en match i karriären och gjorde sin professionella debut 2008. 15 år senare står han som tungviktsmästare i boxning. Mycket talar för att han är obesegrad efter matchen mot Francis Ngannou. 

Kan Francis överraska?

Boxningsvärlden fick sig en chock när de såg bilderna på Tyson och Francis då Tyson Fury var rejält rund om magen. Men Francis är trots detta klar underdog. MMA-fightern från Kamerun har tre förluster i karriären men har samtidigt inte förlorat sedan 2018. Hans senaste fight i UFC var mot fransmannen Ciryl Gane i en match han vann efter ett enhälligt domslut i januari 2022 i Anaheim i Kalifornien. 

Tyson Fury vinner detta

Även om det aldrig är häftigt med skrällar och överraskningar är det svårt att se “The Gypsy King” misslyckas med att vinna. Francis Ngannou är trots allt en UFC-fighter och inte en boxare och tittar vi på historien vinner boxaren tio gånger av tio. Vi tror att så blir fallet nu också.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på matchen

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller