Ungern vs Ryssland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Ungern

Ungern som spelade en så rolig och underhållande fotboll under EM 2016. I matchen mot Portugal spelade man jämt och det stod 3-3 mot det lag som senare vann hela turneringen. Efter den matchen så har dem mött Portugal en gång till men då förlorade Ungern klart med 3-0 på bortaplan. Mot Sverige hade man också problem och den matchen slutade 2-0.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är två vinster, en oavgjord och tre förlorade matcher på de sex senaste matcherna efter EM. Så som de spelar just nu verkar allt hopp om spel i Ryssland nästa år vara helt borta. Just nu ligger de trea i sin grupp men hela fem poäng upp till andraplatsen.

Bortalaget Ryssland

Ryssland behöver inte kvala till VM då man är värdar för turneringen. Men för-VM stundar och där vill man säkert visa världen att man har ett starkt och bra lag. De har spelat sju vänskapsmatcher men bara lyckats vinna två av dem. I matchen mot Belgien lyckades man spela oavgjort och det imponerar på oss. Målproduktionen är helt okej och dem har gjort sju mål på åtta matcher. Men med tanke på att VM närmar sig så bör de nog försöka vinna matcher och få in en bra känsla i truppen.

Så här tänker vi

Ungern spelar ofokuserat och Ryssland försöker spela bra fotboll men räcker ibland inte till. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com