Uruguay U20 vs Italien U20 – Speltips U20 VM Final

Det Uruguay U20 vs Italien U20 - Speltips U20 VM Finalväntar en rafflande semifinal i U20-VM i Argentina när Uruguay och Italien drabbar samman. Bägge lagen har haft en imponerande väg till final och har nu chansen att nå den åtråvärda titeln. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Italien som är knappa favoriter men denna match kan verkligen sluta precis hur som helst. Därför lär vi få se en oerhört spännande match mellan två skickliga lag. Vinnaren kommer att ta guld och bli världsmästare för U20. Räkna med en het match mellan två skickliga lag.

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 23:00
Arena: Estadio Unico Diego Armando Maradona (La Plata, Argentina)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på U20 VM

Uruguay hoppas kunna vinna finalen

Uruguay har imponerat under turneringen men är knappa underdogs. Vägen till final inleddes mot Irak när man vann med 4-0. Därefter föll laget mot England i en rafflande match med 3-4 innan de avslutade gruppspelet med att vinna mot Tunisien med 1-0. I slutspelet har man sedan spelat tre matcher utan att släppa in mål. I tur och ordning har Gambia, USA och Israel besegrats. Nu är man en match för att bli världsmästare.

Italien vill säkra segern

Italien, med många spelare från Serie A, har haft en liknande väg till final som Uruguay. De inledde med att vinna första gruppspelsmatchen mot Brasilien innan de föll mot Nigeria. I den avslutande gruppspelsmatchen tog de en stabil seger mot Dominikanska Republiken. I slutspelet har Italien haft en snårig väg till finalen. De vann mot England i åttondelsfinalen, Colombia i kvartsfinalen och Sydkorea i finalen. De är också favoriter till finalvinsten.

Italien tar guldet

Uruguay må nästan ha hemmaplansfördel men Italien är favoriter. Denna italienska generation av spelare är oerhört skickliga och om de når upp i nivå tror vi de har vad som krävs för att vinna matchen. Därför spelar vi Italien som segrare till oddset 2,55.

Vårt speltips: Italien vinner borta mot Uruguay till oddset 2,55 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på U20 VM