Uruguay vs Frankrike – Fotbolls-VM 2018

Mbappe franceNu är det bara åtta lag kvar och den första kvartsfinaldagen är det den svåra sidan som drabbar samman. Först ut är Frankrike och Uruguay och på spel är en plats i semifinalen. När Nestor Fabian Pitana blåser igång pipan på Nishny Novgorod Stadium är det med vetskapen att lagen kan nå en semifinal. Spänn fast säkerhetsbältena för nu är det dags för en riktigt spännande drabbning mellan två fantastiska fotbollsnationer.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike började VM lite svagt men precis som 2006 har man växt ju längre turneringen gått. Det stora utropstecknet har varit Mbappe som 19 år gammal dominerat turneringen. I åttondelsfinalen mot Argentina visa tonåringen att han är arvtagagare på den absolut största scenen och med Messi och Ronaldo ute ur turneringen blir det extra spännande att se dominansen från den unge fransmannen. Laget är tillsammans med Brasilien nu favoriter att vinna turneringen och de ställs eventuellt mot varandra i en semifinal.

Bortalaget Uruguay

För den första världmästaren i historien har det varit defensiven som tagit de så långt som till kvartsfinal. 2010 var senaste gången laget nådde semifinal men ska man återupprepa resultatet krävs det en insats som är något alldeles extra. Defensiven är det som imponerat mest och de dubbla Atletico-mittbackarna Godin och Gimenez har varit oerhört solida. Nu krävs det en perfekt insats av de båda samt att anfallsparet Cavani och Suarez fortsätter prestera.

Så här tänker vi

Frankrike känns lite för starka för att inte spela på samtidigt så kan det mycket väl bli en match som går till förlängning men vi väljer att tänka annorlunda idag. Med två så defensivt skickliga lag kommer målen lysa i sin frånvaro. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1, 47 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Frankrike och Uruguay.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com