Uruguay vs Ryssland – Fotbolls-VM 2018

VladimirDags för grupperna att avgöras och det första mötet som vi har framför oss är en ren gruppfinal mellan Uruguay och värdnationen Ryssland. Även om Uruguay står som hemmalag är det naturligtvis Ryssland som har hemmaplan eftersom VM spelas i landet. Förvänta er en spännande drabbning om segern i grupp A.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Uruguay

Uruguay har gått rent detta VM utan att för den sakens skull övertyga särskilt mycket. I första matchen mot Egypten kom segermålet på tilläggstid och mot Saudiarabien imponerande man heller inte. Laget vann visserligen med 1-0 och Luis Suarez gjorde målet, men med tanke på förutsättningarna var det ändå ett ganska mediokert resultat, och insats för den delen. Trots detta har laget inte släppt in mål på två matcher i VM och defensiven ser solid ut. En vinst mot Ryssland innebär en förmodad lättare väg i åttondelsfinalen.

Bortalaget Ryssland

Väldigt märkligt att skriva Ryssland som bortalag när det är VM i Ryssland, men på pappret spelar Ryssland på bortaplan. Samara Arena är spelplatsen för det ryska landslaget som inlett VM med en riktig smäll. En värdnation har aldrig startat VM på ett bättre sätt och efter två matcher står Ryssland på sex poäng med 8-1 i målskillnad. Därför räcker det med ett kryss mot Uruguay för att gruppsegern ska vara deras.

Så här tänker vi

Inför VM hade Uruguay varit stora favoriter men efter Rysslands ofattbara inledning känns det mer öppet än på länge. Uruguays defensiv är väldigt solid men Ryssland har bjudit på en flygande offensiv. Vi tror dock inte Ryssland kommer se någon mening med för offensivt spel eftersom laget är gruppetta vid oavgjort. Vi väljer att spela krysset till oddset 3,20 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Uruguay och Ryssland slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com