Uruguay vs Ryssland – Fotbolls-VM 2018

VladimirDags för grupperna att avgöras och det första mötet som vi har framför oss är en ren gruppfinal mellan Uruguay och värdnationen Ryssland. Även om Uruguay står som hemmalag är det naturligtvis Ryssland som har hemmaplan eftersom VM spelas i landet. Förvänta er en spännande drabbning om segern i grupp A.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Uruguay

Uruguay har gått rent detta VM utan att för den sakens skull övertyga särskilt mycket. I första matchen mot Egypten kom segermålet på tilläggstid och mot Saudiarabien imponerande man heller inte. Laget vann visserligen med 1-0 och Luis Suarez gjorde målet, men med tanke på förutsättningarna var det ändå ett ganska mediokert resultat, och insats för den delen. Trots detta har laget inte släppt in mål på två matcher i VM och defensiven ser solid ut. En vinst mot Ryssland innebär en förmodad lättare väg i åttondelsfinalen.

Bortalaget Ryssland

Väldigt märkligt att skriva Ryssland som bortalag när det är VM i Ryssland, men på pappret spelar Ryssland på bortaplan. Samara Arena är spelplatsen för det ryska landslaget som inlett VM med en riktig smäll. En värdnation har aldrig startat VM på ett bättre sätt och efter två matcher står Ryssland på sex poäng med 8-1 i målskillnad. Därför räcker det med ett kryss mot Uruguay för att gruppsegern ska vara deras.

Så här tänker vi

Inför VM hade Uruguay varit stora favoriter men efter Rysslands ofattbara inledning känns det mer öppet än på länge. Uruguays defensiv är väldigt solid men Ryssland har bjudit på en flygande offensiv. Vi tror dock inte Ryssland kommer se någon mening med för offensivt spel eftersom laget är gruppetta vid oavgjort. Vi väljer att spela krysset till oddset 3,20 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Uruguay och Ryssland slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com