Uruguay vs Saudiarabien – Fotbolls-VM 2018

CavaniGrupp A är det som ska spela och det är segraren Uruguay som ska möta förloraren Saudiarabien, laget som skämde ut sig rejält i premiären. De saudiska spelarna var pinsamma att se när laget förlorade med 5-0. Uruguay vann sin match däremot efter sent mål av mittbacken Godin och nu ställs de båda där det är större chans att helvetet fryser till is än att Uruguay förlorar matchen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Uruguay

Uruguays första match var inte särskilt övertygande förutom det defensiva arbetet. Laget höll tätt mot Egypten men hade förtvivlat svårt att sätta chanser. Trots Suarez och Cavani i offensiven blev det inte särskilt hett runt straffområdet men nu kommer duon säkerligen bjudas på betydligt mer ytor. Saudiarabiens defensiv är förmodligen turneringens sämsta och det finns gyllene lägen för Cavani och Suarez att göra många mål. Dessutom är Uruguays defensiv oerhört solid vilket innebär att offensiven kommer få mycket frihet att göra vad de vill.

Bortalaget Saudiarabien

Saudiarabiens första insats i VM 2018 var så pinsam att presidenten gick ut och utlovade bestraffningar till flertalet spelare på grund av deras pinsamma insatser. Laget såg förvirrat ut och som att man inte alls hade i VM att göra. 5-0 mot lågrankade Ryssland talar för att Saudiarabien kommer släppa in flest mål i hela VM 2018. Skulle man vinna mot Uruguay ska jag hoppa från 10:e våningen på trampolinen.

Så här tänker vi

Uruguay kommer naturligtvis att vinna men det finns inget spelvärde i 1,19 hos spelbolagen. Däremot hittar vi spelvärde om vi kör med handikapp. Cavani och Suarez kommer säkerligen göra många mål och se till att bättra på målskillnaden i kampen mot Ryssland. Därför väljer vi att spela seger för Uruguay med handikapp 0-1 till oddset 1,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Uruguay vinner med matchen med handikapp 0-1 till oddset 1,50 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com