Uruguay vs Saudiarabien – Fotbolls-VM 2018

CavaniGrupp A är det som ska spela och det är segraren Uruguay som ska möta förloraren Saudiarabien, laget som skämde ut sig rejält i premiären. De saudiska spelarna var pinsamma att se när laget förlorade med 5-0. Uruguay vann sin match däremot efter sent mål av mittbacken Godin och nu ställs de båda där det är större chans att helvetet fryser till is än att Uruguay förlorar matchen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Uruguay

Uruguays första match var inte särskilt övertygande förutom det defensiva arbetet. Laget höll tätt mot Egypten men hade förtvivlat svårt att sätta chanser. Trots Suarez och Cavani i offensiven blev det inte särskilt hett runt straffområdet men nu kommer duon säkerligen bjudas på betydligt mer ytor. Saudiarabiens defensiv är förmodligen turneringens sämsta och det finns gyllene lägen för Cavani och Suarez att göra många mål. Dessutom är Uruguays defensiv oerhört solid vilket innebär att offensiven kommer få mycket frihet att göra vad de vill.

Bortalaget Saudiarabien

Saudiarabiens första insats i VM 2018 var så pinsam att presidenten gick ut och utlovade bestraffningar till flertalet spelare på grund av deras pinsamma insatser. Laget såg förvirrat ut och som att man inte alls hade i VM att göra. 5-0 mot lågrankade Ryssland talar för att Saudiarabien kommer släppa in flest mål i hela VM 2018. Skulle man vinna mot Uruguay ska jag hoppa från 10:e våningen på trampolinen.

Så här tänker vi

Uruguay kommer naturligtvis att vinna men det finns inget spelvärde i 1,19 hos spelbolagen. Däremot hittar vi spelvärde om vi kör med handikapp. Cavani och Suarez kommer säkerligen göra många mål och se till att bättra på målskillnaden i kampen mot Ryssland. Därför väljer vi att spela seger för Uruguay med handikapp 0-1 till oddset 1,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Uruguay vinner med matchen med handikapp 0-1 till oddset 1,50 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com