USA vs Jamaica – Speltips Gold Cup

USA vs Jamaica - Speltips Gold CupUSA är värd för sommarens Gold Cup som kan bli något extra. Nationen som nyligen vann Nations League inleder mot Jamaica på Soldier Field i Chicago. Enligt oddsen hos svensk betting är det USA som är favoriter till segern men Jamaica är ingen enkel motståndare även om formen är svag. Håller USA för favoritskapet och tar en välbehövlig trepoängare för att få en fin start i turneringen. Räkna med en spännande match när USA har pressen på sig. 

Datum: 25 juni 2023
Avspark: 03:30
Arena: Soldier Field (Chicago)

Hämta en bonus hos Nordicbet och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

USA är klara favoriter

USA vann nyligen Nations League och nådde åttondelsfinal i VM senast där de föll mot Nederländerna med 1-3. Nu återstår det att se om USA kan fortsätta den fina formen som givit seger i fyra raka tävlingsmatcher. Faktum är att laget är obesegrade sedan VM. De kliver också in i Gold Cup som favoriter till guldet även om Mexiko och Kanada kan utmana.

Jamaica får det kämpigt

Jamaica har inte vunnit en landskamp sedan juni förra året och laget har spelat tio landskamper utan att vinna. Mycket tyder på att vinsttorkan fortsätter om de inte står får en rejäl prestation. De har en del skickliga spelare som Aston Villas Leon Bailey, Evertons Demarai Gray och den rutinerade mittbacken Ethan Pinnock, till vardags i Premier League och FC Brentford. Dessutom kan West Hams Michail Antonio fortfarande göra mål.

USA tar hem premiären

Mycket tyder på att det blir USA som tar hem premiären av Gold Cup. De har ett bättre lag än Jamaica och dessutom fördel av hemmaplan. Vi tror att det kan bli bra tryck på Soldier Field i Chicago och att USA lyfts fram till seger. Därför spelar vi USA som vinnare över Jamaica till oddset 1,68 hos Nordicbet.

Vårt speltips: USA vinner över Jamaica till oddset 1,68 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus hos Nordicbet och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller