USA vs Vietnam – Speltips Fotbolls-VM Damer

USA inleder sUSA vs Vietnam - Speltips Fotbolls-VM Damerin resa i Damernas Fotbolls-VM med det enskilda målet att säkra ett tredje raka VM-guld. Med nio raka vinster inför tävlingen, inklusive en sjätte She Believes Cup på vägen, verkar deras form verkligenvara på deras sida. Men det finns frågetecken om Vlatko Andonovskis lag åter kan leverera sitt bästa, särskilt med en så ung spelartrupp som innehåller 14 VM-debutanter. Oddsen hos svensk betting pekar på en målrik match. Kan USA besegra Vietnam som förväntat?

Datum: 22 juli 2023
Avspark: 03:00
Arena: Eden Park (Auckland)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

USA är klara favoriter

USA är de klara favoriterna att ta sig vidare från gruppen och lär börja turneringen med en klar seger över Vietnam. Med sitt starka form och imponerande rekord är de förmodligen det bästa laget i gruppen. Spelare att hålla ett öga på är USA:s Alex Morgan. Det blir intressant att se om hon kan replikera sin fantastiska öppning till VM 2019 när hon gjorde fem mål mot Thailand för att tangera turneringens enskilda målrekord.

Vietnam kämpar för att överleva

Å andra sidan kommer Vietnam in i turneringen som debutanter och de kommer att få en tuff batalj direkt mot USA. Med tanke på deras svaga form verkar oddsen vara emot att de tar sig vidare från gruppspelet. Men Nguyễn Thị Thanh Nhã, som gjorde Vietnams andra mål i finalen i South East Asian Games i maj och även noterade för mål mot Tyskland i juni, kan vara ett hot.

Många mål att vänta

Båda lagen har visat att de kan göra mål och med tanke på hur viktiga de första matcherna i gruppspelet är förväntar vi oss att båda lagen kommer att gå för seger. Med tanke på USA:s offensiva styrka och Vietnams defensiva svagheter tror vi att detta kan bli en mycket målrik match. Därför väljer vi att spela på över 5,5 mål till oddset 1,40 hos Speedybet.

Vårt speltips: Över 5,5 mål i matchen mellan USA och Vietnam till oddset 1,40 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller