Valencia vs Alaves – La Liga

Hemmalaget Valencia

valencia-vs-alavesJust nu är Valencia helt ur form. Man definierar själva ordet Kris och ingenting stämmer. Man ligger tvärsist i tabellen och har inte tagit ett enda poäng. Och detta är ingen liten klubb utan en gammal anrik fin föreningen men som just nu kämpar för sitt liv.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den senaste förlusten var mot Atletic Bilbao som man förlorade med 2-1 och som gjorde förlustsviten till 7 matcher lång. Om man inte väldigt snart vänder den här trenden även om det är tidigt i säsongen så kommer pratet om att åka ur att komma. Detta lag som fostrat så många världsklasspelare och som har varit en av Spaniens viktigaste plantskolor kan kanske spela i Segunda nästa år.

Bortalaget Alaves

Av nykomlingarna i år är det Alaves som har gjort det bäst. Man är till exempel utan förlust ännu i deras återkomst till den högsta ligan. Man spelar inte alltid charmig och underhållande fotboll men man är svårslagna och man tar poäng.

Mot Deportivo La Coruna spelade man 0-0 och mot Sporting också 0-0.  Mot lag som Atletico Madrid och FC Barcelona har man plockat 4 poäng.

Så här tänker vi

Nykomlingar eller ej så är Alaves i bra mycket bättre form än Valencia så vi spelar Alaves +1.0 Mål till oddset 1.8 hos LeoVegas

Vi spelar: Alaves +1.0 Mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com