Valencia vs Alaves – La Liga

Hemmalaget Valencia

valencia-vs-alavesJust nu är Valencia helt ur form. Man definierar själva ordet Kris och ingenting stämmer. Man ligger tvärsist i tabellen och har inte tagit ett enda poäng. Och detta är ingen liten klubb utan en gammal anrik fin föreningen men som just nu kämpar för sitt liv.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den senaste förlusten var mot Atletic Bilbao som man förlorade med 2-1 och som gjorde förlustsviten till 7 matcher lång. Om man inte väldigt snart vänder den här trenden även om det är tidigt i säsongen så kommer pratet om att åka ur att komma. Detta lag som fostrat så många världsklasspelare och som har varit en av Spaniens viktigaste plantskolor kan kanske spela i Segunda nästa år.

Bortalaget Alaves

Av nykomlingarna i år är det Alaves som har gjort det bäst. Man är till exempel utan förlust ännu i deras återkomst till den högsta ligan. Man spelar inte alltid charmig och underhållande fotboll men man är svårslagna och man tar poäng.

Mot Deportivo La Coruna spelade man 0-0 och mot Sporting också 0-0.  Mot lag som Atletico Madrid och FC Barcelona har man plockat 4 poäng.

Så här tänker vi

Nykomlingar eller ej så är Alaves i bra mycket bättre form än Valencia så vi spelar Alaves +1.0 Mål till oddset 1.8 hos LeoVegas

Vi spelar: Alaves +1.0 Mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar