Valencia vs Celta Vigo – La Liga

Hemmalaget Valencia

Detta är två lag som gillar att spela en öppen fotboll så det borgar för att vi får en trevlig kväll. Valencia spelar bra på sin hemmaarena och har sin fina form på hemmaplan att luta sig tillbaka mot. De vann övertygande med 3-0 mot Deportivo i söndags i vilken som kändes som deras bästa match den här säsongen.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

13 poäng av 15 möjliga på hemmaplan har gjort att man har undvikit nedflyttnings kriget och lättat på trycket för vissa av lagets spelare.

Bortalaget Celta Vigo

På bortaplan är Celta Vigo inte samma lag som man är på hemmaplan. Man förlorar varannan match ungefär och man gör bara ungefär 1 mål per match i snitt på bortaplan. När det gäller insläppta mål på bortaplan så ligger man på ungefär 2 insläppta bollar per match. Så det är uppenbart att Celta Vigo måste koncentrera sig på sitt försvar om man skall ta tre poäng idag.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Valencia i den här matchen då statistiken talar för det och väljer att spela Valencia för vinst till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Valencia för vinst hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com