Valencia vs FC Barcelona – Copa del Rey

Andra semifinalen av två väntar när Valencia och FC Barcelona drabbar samman på Mestalla i Valencia. Första matchen slutadeValenica fotbolls arena 1-0 till Barcelona men nu har Valencia fördelen av hemmaplan. Bägge lagen hade mindre bra resultat i helgens ligamatcher som innebar tappad poäng för Barcelona och förlust för Valencia. Vem är starkast torsdagens match?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Valencia

Valencia har haft en bra säsong och ligger på en tredje plats i La Liga. Detta trots att det blivit 2 raka förluster i ligan mot Real Madrid och Atletico Madrid. I senaste cupmatchen mot Barcelona blev det också förlust och det tuffa spelschemat som liknat en mardröm är över efter matchen mot Barcelona. På Mestalla har Valencia varit svårslaget och att veta att det blir förlängning vid 1-0 hade nog laget knappt vågat hoppas på men förutsättningarna är inte optimala men långt ifrån omöjliga för Valencia.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har varit på en egen nivå i spansk fotboll under säsongen. Ligan är i inte avgjord i teorin men de flesta är nog eniga om att den är det i praktiken, framförallt när rivalen och regerande mästaren Real Madrid fortsätter sin kräftgång. Visserligen blev det ett oväntat poängtapp mot lokalrivalen Espanyol i helgens La Liga men titeljagande Barcelona slarvar inte bort det här trots en oerhört tuff bortamatch. Senaste gången lagen möttes på Mestalla blev det 1-1.

Så här tänker vi:

Barcelona har med sig 1-0 och kan därför spela på resultat. Även om Valencia måste gå för segern är Barcelona för starka men då Barca lär vara defensivt lagda är det rimligt och tro på ett oavgjort resultat. Vi tror på en jämn match där det slutar oavgjort och hämtar oddset 4,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Valencia och FC Barcelona slutar oavgjort till oddset 4,3 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com