Valencia vs Real Madrid – La Liga

Stormöte i La Liga när Valencia möter Real Madrid på Vicente Calderon. För första gången på många år Zinedine konfunderadmöts lagen när Valencia ligger över Madridlaget i tabellen. Zidanes maränger har en enorm kris med fjärdeplacering i ligan hela 19 poäng upp till Barcelona och i Copa del Rey blev det ännu mer fiasko när Leganes lyckades ta sig vidare trots underläge från första mötet. Zidane har själv sagt att bara matcherna mot PSG kan rädda hans jobb men en tung bortaseger mot en toppkonkurrent lär ge lite ro för fransmannen.

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Valencia

Valencia är en förening i harmoni som under säsongen bjudit på vacker fotboll. Detta syns i tabellen och en tredjeplats i La Liga är mer än godkänt för Valencia. Man är i allra högsta grad med och slåss om andraplatsen som just nu innehas av Atletico Madrid med tre poöngs marginal. Dessutom kommer man till skillnad från Real med självförtroende efter att ha tagit sig vidare till semifinal Copa del Rey efter en spännande straffläggning mot Deportivo Alavés.

Bortalaget Real Madrid

Regerande ligamästaren och dubbla regerande Champions League mästaren går inte att känna igen längre. Säsongens resultat är en enorm missräkning och det sur ut att bli en titellös säsong i den spanska huvudstaden. Visserligen vann Real Madrid med hela 7-1 i förra ligamatchen men därefter blev det respass ur cupen. Nu måste laget kliva bakom sin tränare och prestera på maximal nivå för att kunna slå ett formstarkt Valencia.

Så här tänker vi

Valencia ligger före i tabellen men Real Madrid måste verkligen vinna. Vi tror att laget skärper till sig och vinner matchen. Vi hämtar oddset 1,65 hos Unibet på att Real Madrid besegrar Valencia på bortaplan.

Vårt speltips: Real Madrid vinner mot Valencia i La Liga

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com