Valletta vs Kukesi – Champions League

valletta logo fotbollChampions League-kvalet fortsätter och vi reser ner till soliga Malta (i alla fall mentalt) för matchen mellan Valletta och albanska Kukesi i Champions League. Detta kan vara den mest spännande av mötena i kvalet eftersom de flesta andra matcher är avgjorda på förhand. I denna matchen däremot är det helt öppet efter 0-0 förra veckan. Blir det Malta eller Albanien som får ett lag i nästa runda?

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Valletta

Valletta är tillbaka i finrummet för första gången på länge som representant för Malta i Champions League. Det är knappast några fans som tror laget ska gå hela vägen till gruppspelet men det finns möjligheter att ta sig vidare till nästa runda. Kukesi från Albanien ska man kunna slå på hemmaplan och efter 0-0 borta räcker det med 1 mål för att avancemanget ska vara säkrat. Det gäller för fansen på Centenary Stadium att lyfta fram sitt lag om det ska bli någon fotbollsfest i sommar på Malta!

Bortalaget Kukesi

Faktum är att det inte ens är albanska mästarna som spelar i Champions League för Albanien. Kukesi blev ”bara” tvåa i ligan, något som normalt sett inte innebär spel i Champions League. Anledningen till detta är att den albanska mästaren Skënderbeu blivit anklagade och dömda för matchfixning, något som innebär 10 års avstängning från alla europeiska turneringar. Istället gick platsen till Kukesi som får representera Albanien 2018 i CL. Kan man rå på Valetta på bortaplan eller är laget helt enkelt inte tillräckligt bra för denna nivå?

Så här tänker vi

Visst är Valletta knappast ett topplag i Europa men på hemmaplan borde man vara starkare än Kukesi. Vid förra årets kval lyckades den maltesiska representanten ta sig förbi första rundan och Valletta vill inte vara sämre. Vi tror att man är starkare än sin motståndare och väljer att spela på hemmaseger för Valletta till oddset 2,20 hos Unibet.

Vårt speltips: Valletta vinner över Kukesi till oddset 2,20 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com