Varbergs BoIS vs Halmstads BK – Speltips Allsvenskan

Varbergs BoIS vs Halmstads BK - Speltips AllsvenskanVarberg ligger sist i tabellen och måste nog börja plocka segrar snart om det inte ska bli en oerhört jobbig säsong för laget. Man väntar fortfarande på sin första seger för säsongen och behöver omvandla sina kryss till segrar. Faktum är att laget kryssat fem matcher och förlorat sex. För Halmstads BK del gäller det istället att titta uppåt i tabellen. Nykomlingen har samlat ihop 16 poäng och har endast en förlust på de fem senaste matcherna. Nu återstår det att se om de kan fortsätta på inslagen väg. Tittar vi på oddsen hos svensk betting kan matchen sluta hur som helst. 

Datum: 10 juni 2023
Avspark: 17:30
Arena: Påskbergsvallen (Varberg)
Domare: A Aganovic (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Varberg väntar på säsongens första seger

Att Varberg skulle få slita i bottenskiktet av tabellen kanske inte är förvånande. Men att de skulle stå på noll segrar efter elva matcher är sämre än förväntat. Laget inledde med fyra oavgjorda på de fem inledande matcherna men har endast en poäng på de sex efterföljande matcherna. Framförallt är det offensiven som inte levererat då laget står på sju gjorda mål framåt, minst av alla i serien.

Halmstads BK har bra form

Halmstad har visat fin form med tre vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Enda förlusten på dessa matcher kom mot Malmö FF efter ett insläppt mål på tilläggstid. Nu återstår det att se om de kan ta ytterligare en seger för att ta sig uppåt i tabellen. Men den åttonde plats laget ligger på lär de inte vara besvikna med.

Blir en målsnål match

Det är inte direkt de mest målfarliga lagen som ställs mot varandra i Allsvenskan. Varken Varberg eller Halmstad har sina styrkor i offensiven. Vi tror att detta kommer att spegla matchen och att det blir få mål. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,78 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Varberg och Halmstad till oddset 1,78 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller