Varbergs BoIS vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för ett intressant möte i Allsvenskan mellan två lag som håller till i olika delar av tabellen. Varberg har endast en seger efter uppehållet på de fyra senaste matcherna medan ett Hammarby, som värvat friskt, kommer från två raka segrar. Nu återstår det att se om ”Bajen” kan ta tre förväntade poäng mot ett svårspelat Varberg.

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Varberg behöver poäng

Varberg har en ganska svag form och behöver därför börja samla poäng. Det kan dock bli tufft för Joakim Nilssons mannar att göra det mot Hammarby IF. Varberg fick i sin senaste match 0-0 mot Helsingborg men föll dessförinnan med 0-3 i Malmö. Senaste segern kom mot IFK Värnamo på hemmaplan. Varberg vann hemma mot Hammarby i Allsvenskan 2020 men förra säsongen blev det dubbla förluster mot ”Bajen”.

Hammarby ser farliga ut

Hammarby vet att de är i delad serieledning om de vinner sina två hängmatcher. Med värvningen av Berisha visar de att de går för guldet denna säsong också. Men en bortamatch på gräs mot ett krigande och försvarsinriktat Varberg är inte den roligaste matchen från gästerna. Men formen är på uppgång med två raka segrar mot IF Elfsborg och IFK Göteborg i Allsvenskan.

Blir en intressant match

Räkna att det blir en match där Hammarby är bollförande mot ett Varberg som inte vill mycket mer än att försvara och ta poäng. Det är dock en lurig bortamatch för Hammarby som behöver tre poäng för att haka på i toppen. Klarar de att ta de tre poängen borta mot Varberg? Vi tror att gästerna kommer att lyckas vilket oddsen också visar hos experter inom svensk betting. Därför spelar vi Hammarby som vinnare borta mot Varberg till oddset 1,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot Varberg till oddset 1,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com