Varbergs BoIS vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för ett intressant möte i Allsvenskan mellan två lag som håller till i olika delar av tabellen. Varberg har endast en seger efter uppehållet på de fyra senaste matcherna medan ett Hammarby, som värvat friskt, kommer från två raka segrar. Nu återstår det att se om ”Bajen” kan ta tre förväntade poäng mot ett svårspelat Varberg.

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Varberg behöver poäng

Varberg har en ganska svag form och behöver därför börja samla poäng. Det kan dock bli tufft för Joakim Nilssons mannar att göra det mot Hammarby IF. Varberg fick i sin senaste match 0-0 mot Helsingborg men föll dessförinnan med 0-3 i Malmö. Senaste segern kom mot IFK Värnamo på hemmaplan. Varberg vann hemma mot Hammarby i Allsvenskan 2020 men förra säsongen blev det dubbla förluster mot ”Bajen”.

Hammarby ser farliga ut

Hammarby vet att de är i delad serieledning om de vinner sina två hängmatcher. Med värvningen av Berisha visar de att de går för guldet denna säsong också. Men en bortamatch på gräs mot ett krigande och försvarsinriktat Varberg är inte den roligaste matchen från gästerna. Men formen är på uppgång med två raka segrar mot IF Elfsborg och IFK Göteborg i Allsvenskan.

Blir en intressant match

Räkna att det blir en match där Hammarby är bollförande mot ett Varberg som inte vill mycket mer än att försvara och ta poäng. Det är dock en lurig bortamatch för Hammarby som behöver tre poäng för att haka på i toppen. Klarar de att ta de tre poängen borta mot Varberg? Vi tror att gästerna kommer att lyckas vilket oddsen också visar hos experter inom svensk betting. Därför spelar vi Hammarby som vinnare borta mot Varberg till oddset 1,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot Varberg till oddset 1,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller