Värnamo vs Örgryte – Superettan

Värnamo vs ÖrgryteVärnamo blir att bättre och mer varma i kläderna i Superettan för varje år som går. Förra årets 10de plats i tabellen var den bästa någonsin och det ser ut som att det kommer gå ännu bättre i år. De är just på 8de plats i tabellen 10 poäng bakom Halmstad och 6 poäng utanför chansen att avancera. De har tagit 15 poäng på 10 matcher men de har en match mindre spelad jämfört med lagen ovanför.
Spela hos Betsafe och får 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Värnamos form de sista tiden har varit lite fallande och med deras senaste förlust mot Åtvidaberg förra måndagen med 1-0 blev den andra raka förlusten. Så med 2 förluster, 2 vinster och 1 oavgjord är deras form de sista 5 matcherna. Hemma är dom svårslagna och de har bara förlorat 1 gång på hela säsongen.

Örgryte försöker åter komma tillbaka till fotbollens finrum efter att en tid spelat i division 3 efter att ha förklarats i konkurs. Men deras avancemang förrra året gjorde att man tog steget till superettan och därifrån är inte steget alltför stort till Allsvensken. De är på god väg att redan i år ta sig till slutspelet även om en segerplats i tabellen ser väl avlägsen ut. Vi spelar vinst för Värnamo med 1-0 till oddset 8.0 hos Betsafe

Vi spelar: Vinst med 1-0 Värnamo hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com