Värnamo vs Örgryte – Superettan

Värnamo vs ÖrgryteVärnamo blir att bättre och mer varma i kläderna i Superettan för varje år som går. Förra årets 10de plats i tabellen var den bästa någonsin och det ser ut som att det kommer gå ännu bättre i år. De är just på 8de plats i tabellen 10 poäng bakom Halmstad och 6 poäng utanför chansen att avancera. De har tagit 15 poäng på 10 matcher men de har en match mindre spelad jämfört med lagen ovanför.
Spela hos Betsafe och får 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Värnamos form de sista tiden har varit lite fallande och med deras senaste förlust mot Åtvidaberg förra måndagen med 1-0 blev den andra raka förlusten. Så med 2 förluster, 2 vinster och 1 oavgjord är deras form de sista 5 matcherna. Hemma är dom svårslagna och de har bara förlorat 1 gång på hela säsongen.

Örgryte försöker åter komma tillbaka till fotbollens finrum efter att en tid spelat i division 3 efter att ha förklarats i konkurs. Men deras avancemang förrra året gjorde att man tog steget till superettan och därifrån är inte steget alltför stort till Allsvensken. De är på god väg att redan i år ta sig till slutspelet även om en segerplats i tabellen ser väl avlägsen ut. Vi spelar vinst för Värnamo med 1-0 till oddset 8.0 hos Betsafe

Vi spelar: Vinst med 1-0 Värnamo hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar