Vem blir Chelseas nästa nya tränare?

CheJulian Nagelsmann Chelseas nästa huvudtränare?lsea har gjort sig av med sin andre tränare för säsongen och nu är frågan vem detblir som tar över efter Graham Potter. Den brittiske tränaren blev inte långvarig i klubben och efter ett gäng svaga resultat valde ledningen att agera. Tittar vi på oddsen inom svensk betting är det Julian Nagelsmann som är solklar favorit att ta över. Nagelsmann fick nyligen sparken från Bayern München trots att han fört laget till kvartsfinal i Champions League och i allra högsta grad är med i ligastriden.

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League

Odds på nästa Chelsea-tränare

Nedan hittar du Betssons odds på vem som blir nästa huvudtränare för Chelsea. Bruno Saltor var andretränare under Potter och är interimlösningen men många tror att en ny tränare kommer att ta över klubben inom en snar framtid. 

  • Julian Nagelsmann – 1,50
  • Luis Enrique – 9,00
  • Ruben Amorim – 13,00
  • Brendan Rodgers – 13,00
  • Mauricio Pochettino – 15,00
  • Bruno Saltor – 15,00
  • Zinedine Zidane – 17,00
  • Diego Simeone – 21,00

Nagelsmann är favorit enligt oddsen

Julian Nagelsmann fick sparken från FC Bayern och Thomas Tuchel blev mannen att ta över de tyska mesta mästarna. Tuchel inledde säsongen som huvudtränare för Chelsea men är nu ansvarig för Bayern München. Julian Nagelsmann var tidigare huvudtränare för Bayern men kan nu hamna i Chelsea om vi får tro oddsen.

Nagelsmann har gjort stor succé med såväl Hoffenheim och RB Leipzig. I Bayern München tog han ligaguldet förra säsongen och slog ut PSG i åttondelsfinal i Champions League denna säsong. Nu är frågan om han kan få rätt på Chelsea som sladdar i Premier League.

Hans främste utmanare för det nya jobbet enligt oddsen är Luis Enrique. Den före detta spanska landslagstränaren blev anklagad för nepotism i det spanska landslaget när han vägrade ta ut spelare från Real Madrid. Men mycket tyder på att det blir Nagelsmann som får erbjudandet att bli näste manager för Chelsea.