Venezuela vs Argentina – VM Kval

Hemmalaget Venezuela

Venezuela vs ArgentinaDet ser riktigt mörkt ut för Venezuela som inte har fått ihop laget eller poängen. Det återstår hela 10 matcher men man har bara tagit 1 poäng på 7 matcher och ligger tvärsist. I senaste matchen mot Colombia åkte man på en 2-0 förlust och det kunde ha slutat betydligt värre med tanke på att Colombia missade två straffar också.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Varför Venezuela har så förtvivlat svårt i VM kval kan man undra för i Copa de America glänser dom titt som tätt. Kanske är det så att spelet knyter sig när det handlar om VM och att få spela på den stora scenen och att nerverna hos spelarna inte klarar det.

Bortalaget Argentina

Bara 2 månader har gått sedan Messi tillkännagav att han skulle sluta med landslagsfotboll men nu i Torsdags var han tillbaka som kapten för det Argentinska landslaget. Helt enligt planerna var det självklart han som också gjorde segermålet och Argentina hade slagit Uruguay med 1-0 och man har tagit täten i gruppen.

Argentina är det latinamerikanska lag som varit mest konsekvent i att delta i internationella turneringar. Man har nått finalspel under 2014, 2015 och 2016. Man har en stark defensiv och man har bara släppt in 2 mål på de sista 9 matcherna.

Så här tänker vi

Enkelt att utse vinnaren här men vi spelar Argentina -1 Mål för att få upp oddset till 2.0 hos betsson

Vi spelar: Argentina -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar