Venezuela vs Argentina – VM Kval

Hemmalaget Venezuela

Venezuela vs ArgentinaDet ser riktigt mörkt ut för Venezuela som inte har fått ihop laget eller poängen. Det återstår hela 10 matcher men man har bara tagit 1 poäng på 7 matcher och ligger tvärsist. I senaste matchen mot Colombia åkte man på en 2-0 förlust och det kunde ha slutat betydligt värre med tanke på att Colombia missade två straffar också.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Varför Venezuela har så förtvivlat svårt i VM kval kan man undra för i Copa de America glänser dom titt som tätt. Kanske är det så att spelet knyter sig när det handlar om VM och att få spela på den stora scenen och att nerverna hos spelarna inte klarar det.

Bortalaget Argentina

Bara 2 månader har gått sedan Messi tillkännagav att han skulle sluta med landslagsfotboll men nu i Torsdags var han tillbaka som kapten för det Argentinska landslaget. Helt enligt planerna var det självklart han som också gjorde segermålet och Argentina hade slagit Uruguay med 1-0 och man har tagit täten i gruppen.

Argentina är det latinamerikanska lag som varit mest konsekvent i att delta i internationella turneringar. Man har nått finalspel under 2014, 2015 och 2016. Man har en stark defensiv och man har bara släppt in 2 mål på de sista 9 matcherna.

Så här tänker vi

Enkelt att utse vinnaren här men vi spelar Argentina -1 Mål för att få upp oddset till 2.0 hos betsson

Vi spelar: Argentina -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com