Verona vs Bologna – Serie A

Hemmalaget Verona

Säsongsstarten har varit miserabel för Verona som bara har lyckats få med sig sex poäng sedan återkomsten till högsta serien. Nu ligger de näst sist i Serie A och förhoppningarna om att hålla sig kvar minskar för varje vecka.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Veronas matcher har det blivit mer än 2.5 mål i 75% av deras matcher vilket till största delen av berott på slarv i försvarsspelet. Målen har alltså kommit i det egna målet istället för framåt och de har bara gjort 0.5 mål i snitt per match och konstigt nog har flest mål framåt skett på bortaplan.

Bortalaget Bologna

Bologna har spelat helt okej och har skapat sig ett bra glapp ner till nedflyttningsplatserna. Bologna är ett målsnålt lag och de har bara släppt in tre bollar på sex bortamatcher.

Formen just nu är inte bra utan de har precis som Verona fyra raka förluster och vill säkert ta minst ett poäng idag. Men då måste de spela lite säkrare och våga gå på anfall. Laget är nästintill skadefritt och på skadelistan återfinns bara Federico Di Francesco och han förväntas vara borta till nyår.

Så här tänker vi

Två lag som det inte sprakar om för tillfället. Också två lag som gör lite mål framåt och det gör att vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Nordicbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com