Verona vs Bologna – Serie A

Hemmalaget Verona

Säsongsstarten har varit miserabel för Verona som bara har lyckats få med sig sex poäng sedan återkomsten till högsta serien. Nu ligger de näst sist i Serie A och förhoppningarna om att hålla sig kvar minskar för varje vecka.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Veronas matcher har det blivit mer än 2.5 mål i 75% av deras matcher vilket till största delen av berott på slarv i försvarsspelet. Målen har alltså kommit i det egna målet istället för framåt och de har bara gjort 0.5 mål i snitt per match och konstigt nog har flest mål framåt skett på bortaplan.

Bortalaget Bologna

Bologna har spelat helt okej och har skapat sig ett bra glapp ner till nedflyttningsplatserna. Bologna är ett målsnålt lag och de har bara släppt in tre bollar på sex bortamatcher.

Formen just nu är inte bra utan de har precis som Verona fyra raka förluster och vill säkert ta minst ett poäng idag. Men då måste de spela lite säkrare och våga gå på anfall. Laget är nästintill skadefritt och på skadelistan återfinns bara Federico Di Francesco och han förväntas vara borta till nyår.

Så här tänker vi

Två lag som det inte sprakar om för tillfället. Också två lag som gör lite mål framåt och det gör att vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.70 hos Nordicbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar