Verona vs Genoa – Serie A

Hemmalaget Verona

Verona lyckades slå lokalkonkurrenten Chievo i cupen på straffar efter en 1-1 match. Innan dagens match så har Verona en poäng mindre än Genoa och de är på en andraplats från slutet sett i tabellen. Verona har inte haft det lätt den här säsongen och precis som de andra två lagen som kom från Serie B ligger dem sist i tabellen.

Problemet är att gapet mellan Serie A och Serie B är för stort och de lag som kommer upp får nästan garanterat problem i Serie A. De måste fokusera på att försöka ta tre poäng i dagens match.

Bortalaget Genoa

Genoa som återfunnit bättre form i de senaste matcherna tog en fin skalp i cupen. De slog ut Crotone och vann den täta matchen med 1-0. Genoa behöver få luft under vingarna och vinna lite fler poäng. Mot lag som Verona har dem nästan ett krav på sig att ta tre poäng.

Men Genoa gör lite mål i sina matcher och då är det svårt att vinna. Men de kan trösta sig med att de inte har förlorat något av de 4 tidigare möten med Verona.

Så här tänker vi

Vi har två lag som båda producerar väldigt lite mål och vi har också två lag som måste bevaka sina poäng. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos Redbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com