Verona vs Genoa – Serie A

Hemmalaget Verona

Verona lyckades slå lokalkonkurrenten Chievo i cupen på straffar efter en 1-1 match. Innan dagens match så har Verona en poäng mindre än Genoa och de är på en andraplats från slutet sett i tabellen. Verona har inte haft det lätt den här säsongen och precis som de andra två lagen som kom från Serie B ligger dem sist i tabellen.

Problemet är att gapet mellan Serie A och Serie B är för stort och de lag som kommer upp får nästan garanterat problem i Serie A. De måste fokusera på att försöka ta tre poäng i dagens match.

Bortalaget Genoa

Genoa som återfunnit bättre form i de senaste matcherna tog en fin skalp i cupen. De slog ut Crotone och vann den täta matchen med 1-0. Genoa behöver få luft under vingarna och vinna lite fler poäng. Mot lag som Verona har dem nästan ett krav på sig att ta tre poäng.

Men Genoa gör lite mål i sina matcher och då är det svårt att vinna. Men de kan trösta sig med att de inte har förlorat något av de 4 tidigare möten med Verona.

Så här tänker vi

Vi har två lag som båda producerar väldigt lite mål och vi har också två lag som måste bevaka sina poäng. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos Redbet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Redbet

Lämna en kommentar