Viborg vs Esbjerg – Danmark

Hemmalaget Viborg

Förra året ändrade man danska superligan och utvidgade den med 2 lag från 12 till 14 lag. Hade det inte varit för att man tar in fler lag i fjol årets omgång hade nog Viborg blivit nedflyttad så dåligt har man spelat och poängen ramlar inte in.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra året slutade man på 8de plats men det skilde bara 3 poäng till 10de placerade AGF vilket som ni förstår hade gjort det svårt att klara sig undan kvalificeringsomgångar om inte ligan i år hade expanderat med två lag.

De första två matcherna så också bedrövliga ut så den inslagna vägen fortsätta från förra året kan man säga. Just nu har man en förlustsvit på 5 matcher.

Bortalaget Esbjerg

Lite samma som med Esbjerg så till vida att om inte ligan hade expanderat så hade man nog åkt ut redan. Detta är två lag i botten av tabellen som inte vet hur man vinner matcher eller tar poäng. Förra året tog man bara 30 poäng på 33 matcher. Men förutom just det att ligan nu har flera lag så ser man inga positiva tecken från nått av dessa två lag.

Så här tänker vi

Inte ens Nostradamus kan säga vem som vinner den här matchen. Kanske publiken och fansen får vinna den åt laget. Vi spelar säkert Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar