Viborg vs Esbjerg – Danmark

Hemmalaget Viborg

Förra året ändrade man danska superligan och utvidgade den med 2 lag från 12 till 14 lag. Hade det inte varit för att man tar in fler lag i fjol årets omgång hade nog Viborg blivit nedflyttad så dåligt har man spelat och poängen ramlar inte in.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra året slutade man på 8de plats men det skilde bara 3 poäng till 10de placerade AGF vilket som ni förstår hade gjort det svårt att klara sig undan kvalificeringsomgångar om inte ligan i år hade expanderat med två lag.

De första två matcherna så också bedrövliga ut så den inslagna vägen fortsätta från förra året kan man säga. Just nu har man en förlustsvit på 5 matcher.

Bortalaget Esbjerg

Lite samma som med Esbjerg så till vida att om inte ligan hade expanderat så hade man nog åkt ut redan. Detta är två lag i botten av tabellen som inte vet hur man vinner matcher eller tar poäng. Förra året tog man bara 30 poäng på 33 matcher. Men förutom just det att ligan nu har flera lag så ser man inga positiva tecken från nått av dessa två lag.

Så här tänker vi

Inte ens Nostradamus kan säga vem som vinner den här matchen. Kanske publiken och fansen får vinna den åt laget. Vi spelar säkert Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com