Villareal vs Monaco – Champions League

Hemmalaget Villareal

Villareal vs MonacoFörra året slutade man på en 4de plats i La Liga och det är ju bra med tanke på det motstånd och kvalitéer det finns i den spanska ligan. Detta gjorde att man då har rätt att kvala till Champions League igen sedan 2008 / 2009.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen trodde man på förhand att man hade en gyllene chans detta år att ta sig till gruppspelet men oturen grinade dom i ansiktet när man fick Monacco i sin grupp. Villareal har dock erfarenhet av Europe League spel och man tog sig till semifinalerna förra säsongen endast slagna av Liverpool.

Bortalaget Monaco

Monacos tävlingsmatcher startade rejält när man spelade mot Fenerbahce i Champions League kvalet förra omgången. En match man vann totalt med 4-3 och sedan gick man en tung match i den inhemska ligan mot Guingamp som slutade 2-2. Så försvarsspelet är långt ifrån den gångna säsongen och man släpper in fler mål i år.

2014 / 2015 tog man sig hela vägen till kvartsfinalerna innan man slogs ut av Juventus. Men man slog själv ut Arsenal och det är något som bevisar kvalitén i laget.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen släpper in mål så spelar vi Över 2.5 Mål till oddset 2.4 hos NordicBet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com