Villareal vs Monaco – Champions League

Hemmalaget Villareal

Villareal vs MonacoFörra året slutade man på en 4de plats i La Liga och det är ju bra med tanke på det motstånd och kvalitéer det finns i den spanska ligan. Detta gjorde att man då har rätt att kvala till Champions League igen sedan 2008 / 2009.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen trodde man på förhand att man hade en gyllene chans detta år att ta sig till gruppspelet men oturen grinade dom i ansiktet när man fick Monacco i sin grupp. Villareal har dock erfarenhet av Europe League spel och man tog sig till semifinalerna förra säsongen endast slagna av Liverpool.

Bortalaget Monaco

Monacos tävlingsmatcher startade rejält när man spelade mot Fenerbahce i Champions League kvalet förra omgången. En match man vann totalt med 4-3 och sedan gick man en tung match i den inhemska ligan mot Guingamp som slutade 2-2. Så försvarsspelet är långt ifrån den gångna säsongen och man släpper in fler mål i år.

2014 / 2015 tog man sig hela vägen till kvartsfinalerna innan man slogs ut av Juventus. Men man slog själv ut Arsenal och det är något som bevisar kvalitén i laget.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen släpper in mål så spelar vi Över 2.5 Mål till oddset 2.4 hos NordicBet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar