Villareal vs Zurich – Europa League

Hemmalaget Villareal

villareal-vs-zurichVillareal hade säkert hoppats på att få spela Champions League där dom stora pengarna för mindre lag finns. Men tyvärr för Villareal så spelade man inte alltför bra mot Monaco och den matchserien slutade med totalt 3-1.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man hade också intern turbulens precis innan den sista och viktiga matchen mot Monaco då tränaren Marcelino sparkades. Nu har man lyckats hitta en tränare i och med kontraktet med Fran Escriba. Nu ser spelet också bättre ut och de två senaste matcherna har varit ett lyft för laget. Mot Sevilla spelade man oavgjort och mot Malaga vann man. Så kanske Villareal kan se tiden an.

Bortalaget Zurich

Zurich är i storform just nu och man har spelat riktigt bra och rolig fotboll så här långt in i den nya säsongen. Man siktar självklart på att vinna årets ligatitel men även så mycket spel som möjligt i Europa hägrar.

Tränaren har fått ihop lagdelarna och nyförvärven på att mycket bra sätt och den här gången kommer man tillbaka till El Madrigal med erfarenhet från förra mötet. Den matchen spelades för 2 år sedan och Zurich förlorade den matchen med 2-0 och den här gången måste försvaret vara med på noterna bättre.

Så här tänker vi

Villareal har sett starka ut de sista två matcherna och själva ligan är en mycket mer konkurrensutsatt liga så vi spelar Villareal -2 Mål till oddset 1.80 hos comeon

Vi spelar: Villareal -2 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com