VIP-resa till Frankrike

NordicbetNordicbet är ett spelbolag som vi alla känner till vid det här laget. Nordicbet har en mycket låg erfarenhet av spelbranschen men sen fick Betsson upp ögonen för spelbolaget, som riktade in sig på den nordiska marknaden, och köpte upp bolaget. Betsson är spelvärldens gigant så de gör lite som de själva vill, om ni förstår vad vi menar. Nordicbet har ett mycket bra spelutbud och du kan spela på allt från Premier League ner till svenska division 5. Ganska kraftiga kontraster, inte sant?

Klicka här för att få en bonus på 1000 kr hos Nordicbet!

Men nu till huvudpoängen. Du som spelare kan vinna en resa fotbolls-EM. I prispotten ligger en resa till Toulouse för två personer och självklart ingår flyg, hotell och en fotbollsupplevelse som du förmodligen aldrig tidigare skådat.

För att deltaga i tävlingen måste du lägga ett spel på minst 50 kronor innan den 27 april. Men det det finns några saker till som måste uppfyllas. Du skall sätta en kupong med ett så högt odds som möjligt – och det kvittar hur många matcher du spelar på. Det handlar bara om att att oddset skall vara så högt som möjligt och ja, matcherna måste gå din väg. Du måste alltså vinna med andra ord.

Om du lyckas med detta konststycket och är bland de fem bästa spelarna kan du räkna med en oförglömlig resa betald av självaste Nordicbet.

Om det nu skulle vara så att du inte har ett konto hos Nordicbet sedan tidigare kan du öppna ett idag på bara några minuter och då även få en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Du får med andra ord 2000 kronor att spela för om du väljer att sätta in tusenlappen.

Lämna en kommentar