VIP-resa till Frankrike

NordicbetNordicbet är ett spelbolag som vi alla känner till vid det här laget. Nordicbet har en mycket låg erfarenhet av spelbranschen men sen fick Betsson upp ögonen för spelbolaget, som riktade in sig på den nordiska marknaden, och köpte upp bolaget. Betsson är spelvärldens gigant så de gör lite som de själva vill, om ni förstår vad vi menar. Nordicbet har ett mycket bra spelutbud och du kan spela på allt från Premier League ner till svenska division 5. Ganska kraftiga kontraster, inte sant?

Klicka här för att få en bonus på 1000 kr hos Nordicbet!

Men nu till huvudpoängen. Du som spelare kan vinna en resa fotbolls-EM. I prispotten ligger en resa till Toulouse för två personer och självklart ingår flyg, hotell och en fotbollsupplevelse som du förmodligen aldrig tidigare skådat.

För att deltaga i tävlingen måste du lägga ett spel på minst 50 kronor innan den 27 april. Men det det finns några saker till som måste uppfyllas. Du skall sätta en kupong med ett så högt odds som möjligt – och det kvittar hur många matcher du spelar på. Det handlar bara om att att oddset skall vara så högt som möjligt och ja, matcherna måste gå din väg. Du måste alltså vinna med andra ord.

Om du lyckas med detta konststycket och är bland de fem bästa spelarna kan du räkna med en oförglömlig resa betald av självaste Nordicbet.

Om det nu skulle vara så att du inte har ett konto hos Nordicbet sedan tidigare kan du öppna ett idag på bara några minuter och då även få en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Du får med andra ord 2000 kronor att spela för om du väljer att sätta in tusenlappen.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com