Vitoria vs Gremio – Brasilien

Hemmalaget Vitoria

Vitorias säsong så här långt har varit en besvikelse och man kan nog nästan redan nu förbereda sig för att få kvala sig kvar i ligan. Men kanske har bara tanken på kvalspel eller att åka ur ligan har faktiskt gjort att laget de senaste matcherna har spelat bättre. Kanske är det så att pressen har släppt och att vitoria-vs-gremioman nu kan spela som man vill.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Söndags spelade man nog sin bästa match den här säsongen när man vann med 4-0 mot Chapecoense. Detta var den tredje vinsten på 4 matcher och till dagens match har man fått tillbaka sitt självförtroende.

Bortalaget Gremio

Många trodde på Gremio som seriesegrare inför säsongen och även när nästan halva säsongen var spelad så visade Gremio också sin klass. Men sedan dess har spelet gått i stå och nu har man bara tagit 1 poäng på de senaste 7 bortamatcherna och man har förlorat de senaste 5 matcherna.

Inför den här matchen kommer man på en 9de plats i tabellen efter en förlust mot Cruzeiro med 1-0. Det gäller att man avslutar säsongen starkt så att man hamnar på vinnarspåret igen.

Så här tänker vi

Normalt sett vinner nog Gremio den här matchen när man möter ett på pappret sämre lag men nu är Vitoria i form och form är som bekant dagsfärskt. Vi spelar Vinst för Vitoria till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Vitoria hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com