Vitoria vs Gremio – Brasilien

Hemmalaget Vitoria

Vitorias säsong så här långt har varit en besvikelse och man kan nog nästan redan nu förbereda sig för att få kvala sig kvar i ligan. Men kanske har bara tanken på kvalspel eller att åka ur ligan har faktiskt gjort att laget de senaste matcherna har spelat bättre. Kanske är det så att pressen har släppt och att vitoria-vs-gremioman nu kan spela som man vill.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Söndags spelade man nog sin bästa match den här säsongen när man vann med 4-0 mot Chapecoense. Detta var den tredje vinsten på 4 matcher och till dagens match har man fått tillbaka sitt självförtroende.

Bortalaget Gremio

Många trodde på Gremio som seriesegrare inför säsongen och även när nästan halva säsongen var spelad så visade Gremio också sin klass. Men sedan dess har spelet gått i stå och nu har man bara tagit 1 poäng på de senaste 7 bortamatcherna och man har förlorat de senaste 5 matcherna.

Inför den här matchen kommer man på en 9de plats i tabellen efter en förlust mot Cruzeiro med 1-0. Det gäller att man avslutar säsongen starkt så att man hamnar på vinnarspåret igen.

Så här tänker vi

Normalt sett vinner nog Gremio den här matchen när man möter ett på pappret sämre lag men nu är Vitoria i form och form är som bekant dagsfärskt. Vi spelar Vinst för Vitoria till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Vitoria hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar