Vitryssland vs Sverige – VM Kval

Hemmalaget Vitryssland

Vitryssland har i princip inget att spela för då de knappast kan kvala till VM nästa år. Det är lite konstigt med tanke på Vitrysslands fina hemmafacit som är starkt. De har bara förlorat mot Spanien och sedan har dem sex vinster på sin hemmaplan. Så de kan lita på sitt försvarsspel och det kommer bli svårt att göra mål på dem.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vitryssland har på pappret inte mycket att komma med om man jämför lagen. Tränaren har tagit ut äldre spelare och ingen spelare är under 21 men trots att de är äldre saknar alla internationell spelerfarenhet.

Bortalaget Sverige

Sverige som toppade grupp A innan den mycket förvånande förlusten mot Bulgarien vilket gör att Frankrike har en tre poängs ledning i gruppen när dem förnedrade Nederländerna med 4-0. Sverige har en mycket bredare trupp än Vitryssland och laget är mycket erfaret när det gäller spel både i EM, VM och internationella matcher. Bulgarien ändade en fem matcher lång förlustfri svit och nu vill laget studsa tillbaka till vinnarspåret igen. Eftersom Vitryssland är starka på sin hemmaplan gäller det nu för Sverige att spela smart och taktiskt om de vill få med sig tre poäng från den här matchen.

Så här tänker vi

Eftersom Vitryssland inte har något att spela för och Sverige har allt att spela för tycker vi spelet är givet. Vi väljer att spela Sverige 1.5 lagmål till oddset 2.00 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Sverige 1.5 lagmål till oddset 2.00 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com