Vorskla vs AIK – Speltips Europa Conference League

AIK ställs mot Vorskla i kvalet till Europa Conference League. Eftersom Vorskla är från Ukraina kommer matchen att spelas i Sverige istället trots att det är Vorskla som har hemmaplan på pappret. Matchen kommer att spelas på Tele 2 Arena istället, på plast. AIK är klara favoriter då Vorskla inte spelat någon tävlingsmatch sedan december.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vorskla har bara spelat träningsmatcher

Den Ukrainska ligan spelas inte på grund av Rysslands invasion av landet och därför har Vorskla fått spela träningsmatcher i Polen istället. De vann senast med 7-0 mot Legionowo men det är svårt att veta vilken nivå laget håller då flera spelare lämnat klubben. Att de ens kommer till spel är imponerande och visar på fotbollens kraft.

AIK har ett gynnsamt läge att gå långt i kvalspelet

För AIK ser vägen till gruppspel allt bättre ut. Tar de sig förbi Vorskla Poltava väntar vinnaren av lettiska Valmiera och Shkendija från Nordmakedonien i den tredje kvalomgången. Därefter är det bara Play Off som återstår. Nu återstår det att se om ”Gnaget” först kan ta sig förbi Vorskla Poltava. Det blir hur som helst ett spännande möte.

Vem vinner matchen?

Det kan mycket väl bli en jämn match men den ”neutrala” planen är till AIKs fördel och oddsen talar för bortaseger. De har också sett allt bättre ut och borde kunna ta sig vidare till nästa omgång. I alla fall få med sig ett bra resultat som gör att laget har avgörandet inför returen på Friends Arena. Vi tror det blir en målsnål match och spelar därför under 2,5 mål till oddset 1,90 hos Betsafe.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i mötet mellan Vorskla och AIK till oddset 1,90 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com