Vorskla vs AIK – Speltips Europa Conference League

AIK ställs mot Vorskla i kvalet till Europa Conference League. Eftersom Vorskla är från Ukraina kommer matchen att spelas i Sverige istället trots att det är Vorskla som har hemmaplan på pappret. Matchen kommer att spelas på Tele 2 Arena istället, på plast. AIK är klara favoriter då Vorskla inte spelat någon tävlingsmatch sedan december.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vorskla har bara spelat träningsmatcher

Den Ukrainska ligan spelas inte på grund av Rysslands invasion av landet och därför har Vorskla fått spela träningsmatcher i Polen istället. De vann senast med 7-0 mot Legionowo men det är svårt att veta vilken nivå laget håller då flera spelare lämnat klubben. Att de ens kommer till spel är imponerande och visar på fotbollens kraft.

AIK har ett gynnsamt läge att gå långt i kvalspelet

För AIK ser vägen till gruppspel allt bättre ut. Tar de sig förbi Vorskla Poltava väntar vinnaren av lettiska Valmiera och Shkendija från Nordmakedonien i den tredje kvalomgången. Därefter är det bara Play Off som återstår. Nu återstår det att se om ”Gnaget” först kan ta sig förbi Vorskla Poltava. Det blir hur som helst ett spännande möte.

Vem vinner matchen?

Det kan mycket väl bli en jämn match men den ”neutrala” planen är till AIKs fördel och oddsen talar för bortaseger. De har också sett allt bättre ut och borde kunna ta sig vidare till nästa omgång. I alla fall få med sig ett bra resultat som gör att laget har avgörandet inför returen på Friends Arena. Vi tror det blir en målsnål match och spelar därför under 2,5 mål till oddset 1,90 hos Betsafe.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i mötet mellan Vorskla och AIK till oddset 1,90 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller