Wales vs Iran – Speltips VM 2022

Gareth Bale speltips Wales VM 2022Wales gjorde en stark andra halvlek mot USA efter att ha varit totalt utspelade matchens första 45 minuter. Nu är det dags att möta Iran som föll med 2-6 mot England i sin premiär. Därför är det också Wales som är favoriter till segern i detta möte vilket kanske inte är så konstigt. Men trots att Iran förlorade stort har de skickliga spelare som kan hota Wales och ”The Dragons” måste därför prestera på topp om de ska få med sig alla tre poängen inför den sista gruppspelsmatchen.

Datum: 25 november 2022
Avspark: 11:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: M Escobar (Guatemala)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Wales avslutade starkt

Efter 45 minuter mot USA borde Wales ha legat under med flera mål. Men det måste ha sagts bra saker i halvtid för Wales kom ut som ett helt annat lag. De imponerade helt klart i andra halvlek och fick också en kvittering som Gareth Bale fixade genom att först ordna en straff och sen själv slå in den. Mot Iran behöver de göra en lika bra prestation som i andra halvlek för att vinna matchen.

Iran imponerade inte spelmässigt

Trots förlusten mot England med 2-6 fick spelarna respekt från omvärlden när de vägrade att sjunga nationalsången för att ge stöd åt kvinnorna i hemlandet samt protestera mot regimen hemma. Mehdi Taremi var en av målskyttarna i matchen och han imponerade i det öppna spelet också. Förhoppningsvis kan han ha en god match mot Wales i VM 2022.

Blir en intressant drabbning

Wales må vara favoriter men har ändå höga odds hos svenska bettingsidor på seger. Lite väl höga kan tycka med tanke på Irans prestation mot England. Vi tror att Gareth Bale och Wales är tillräckligt starka för att vinna matchen. Därför spelar vi Wales som vinnare över Iran till oddset 2,10 hos Bethard.

Vårt speltips: Wales vinner över Iran till oddset 2,10 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller