Washington Redskins vs Green Bay Packers – NFL

green bayAaron Rodgers Green Bay Packers åker till Washington för möte mot Redskins i NFL-säsongens tredje match. Packers har inlett säsongen med 1 vinst och 1 oavgjord medan Washington har en vinst och en förlust. Packers är favoriter och bör inte ha några problem att vinna över Washington. Som vanligt handlar allt om Aaron Rodgers. Har han en bra dag vinner Packers garanterat.

Hemmalaget Washington Redskins

Washington inledde premiären starkt med att vinna över Arizona med hela 24-6. I matchen efter gick det inte lika bra då Indianapolis blev för svåra i hemmapremiären och det blev en klar förlust med 9-21. Nu väntar säsongens tuffaste uppgift när Green Bay Packers kommer på besök till huvudstaden. Quarterbacken Alex Smith har inlett säsongen bra med 547 yards passade på två matcher, 2 touchdown och 54 completed pass.

Bortalaget Green Bay Packers

Green Bay Packers förlängde nyligen med sin Quarterback Aaron Rodgers och som vanligt handlar allt om honom. Efter att ha blivit skadad i första matchen mot Chicago kom han in i slutet av premiären och stod för en makalös vändning när Packers vann. Därefter gick han en tuff match mot den andra av tre lokalrivaler när Minnesota Vikings stod för motståndet. En oerhört jämn match kunde inte ens avgöras i förlängningen och därför slutade matchen oavgjort, något som är väldigt ovanligt i NFL.

Så här tänker vi

Aaron Rodgers har visserligen haft problem med knät i inledningen på säsongen men ska vara redo för spel mot Redskins. Har han en bra dag på jobbet kommer inget att kunna stoppa Packers, i alla fall inte Washington. Vi tror att det Rodgers har detta och väljer därför att spela på en seger för Packers till oddset 1,70 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Packers vinner borta mot Washington till oddset 1,70 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com