Watford vs Chelsea – Premier League

Watford tar emot Chelsea FC på Vicarage Road i en spännande drabbning mellan två relativt formsvaga lag. Chelsea jagar Player celebratingandraplatsen i ligan medan Watford, trots sin elfteplats bara är tre poäng från nedflyttning i det ofattbara getingbo som är fallet med den andra delen av tabellen. Bägge lagen måste gå för tre poäng men förvänta er ingen öppen historia när det är Contes lag som spelar på bortaplan.

Hemmalaget Watford

Watford har gjort en godkänd säsong och att ligga elva efter 25 omgångar är inte fy skam när vi kollar till Watfords resurser. Det jobbiga för Watford är att de avslutar Premier Leagues 26:e omgång och skulle det bli förlust i måndagens match är det fortfarande bara tre poängs marginal från nedflyttning. Tyvärr är formen inget vidare för Watford som inte lyckats vinna de fem senaste ligamatcherna och årets enda fullträff kom mot Bristol City i FA-Cupen. Tre poäng hade suttit fint för fansen på Vicarage Road.

Bortalaget Chelsea

Regerande mästaren Chelsea har inte kommit upp i samma nivå som under fjolårssäsongen och det har inte riktigt gått att känna igen Contes mannar. I Carabao Cup blev det respass mot rivalen Arsenal och det krävdes omspel som dessutom tvingade fram en förlängning i FA-cupen mot Norwich för att sig vidare. I senaste ligamatchen föll Chelsea chockartat när Bournemouth väldigt oväntat besegrade Chelsea med hela 3-0 borta på Stamford Bridge. Nu behöver Chelsea studsa tillbaka då man dessutom tappat andraplatsen till Liverpool.

Så här tänker vi:

Chelsea kräver revansch och ska vara ett starkare lag än Watford. Efter chockförlusten mot Bournemouth senast har Conte skällt ut sina spelare som lär vilja visa italienaren att de ska behålla sina platser i laget. Vi tror därför Chelsea vinner matchen mot Watford och hämtar oddset 1,58 hos Redbet.

Vårt speltips: Chelsea besegrar Watford till oddset 1,58 hos Redbet