Watford vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Watford

Watford spelade återigen fantastisk fotboll när de krossade Newcastle med 3-0. Tränare Marco Silva har fått i ordning på sina mannar. Innan vinsten över Newcastle vann dem också över West Ham med 2-0. Nu är det bara tre poäng upp till topp fyra och det är mycket bra gjort av den lilla klubben Watford.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Problemet för Watford är att de kan kollapsa när de möter starkt motstånd. Det hände mot Chelsea där de förlorade med 4-2 och i dubbelmötena mot Stoke, samma sak. De skall försöka undvika förluster då de brukar komma ofta när det händer.

Bortalaget Manchester United

Manchester United fick också till en seger under helgen även om det var mycket mindre imponerande spel av dem. De hade det kämpigt med ett starkt Brighton på sin egen hemmaplan och räddades till slut av ett självmål.

Med spelare som Romelu Lukaku, Pogba och Zlatan på plan förväntar vi oss att någon av dem skall göra ett mål men anfallen uteblev. Även oförtjänt så är tre poäng ett bra resultat och nu kan de bygga vidare på den segern. Lindelöf var också bra i sitt backspel och såg ganska bekväm ut i sin roll.

Så här tänker vi

Det är två lag som gör mål och statistiken talar för att de båda kommer upp på måltavlan. Detta gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com