Watford vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Watford

Watford spelade återigen fantastisk fotboll när de krossade Newcastle med 3-0. Tränare Marco Silva har fått i ordning på sina mannar. Innan vinsten över Newcastle vann dem också över West Ham med 2-0. Nu är det bara tre poäng upp till topp fyra och det är mycket bra gjort av den lilla klubben Watford.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Problemet för Watford är att de kan kollapsa när de möter starkt motstånd. Det hände mot Chelsea där de förlorade med 4-2 och i dubbelmötena mot Stoke, samma sak. De skall försöka undvika förluster då de brukar komma ofta när det händer.

Bortalaget Manchester United

Manchester United fick också till en seger under helgen även om det var mycket mindre imponerande spel av dem. De hade det kämpigt med ett starkt Brighton på sin egen hemmaplan och räddades till slut av ett självmål.

Med spelare som Romelu Lukaku, Pogba och Zlatan på plan förväntar vi oss att någon av dem skall göra ett mål men anfallen uteblev. Även oförtjänt så är tre poäng ett bra resultat och nu kan de bygga vidare på den segern. Lindelöf var också bra i sitt backspel och såg ganska bekväm ut i sin roll.

Så här tänker vi

Det är två lag som gör mål och statistiken talar för att de båda kommer upp på måltavlan. Detta gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar