Watford vs Manchester United – Premier League

Ole Gunnar Solskjaer behöver vinna mot mot ett bottenlag vilket hans lag har haft förtvivlat svårt med. Nu ställs hans United mot jumbon Watford som endast vunnit en match på på 17 omgångar. Med den poängskörden ser det inte ut att bli fortsatt spel i Premier League för klubben vilket vore ett rejält fiasko. Därför har den norska tränaren nu perfekta förutsättningar att vinna mot ett bottenlag. Hittills under säsongen har segrarna för United kommit mot topplagen vilket är märkligt enligt många.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Watford

Watford har inte haft en rolig säsong. Endast en seger på hela säsongen och den kom mot Norwich den 8 november. Utöver det har det varit nattsvart för klubben som ligger sist i tabellen som enda lag som inte kommit upp i tvåsiffrigt rent poängmässigt. Framförallt är det offensiven som sviktat med endast 1 mål framåt på de fem senaste matcherna. Lägg till en skadelista med Cleverley, Holebas, Janmaat, Prodl och Welbeck. Det är inte konstigt att man har det tufft för tillfället.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har presterat extremt bra mot topplagen men varit betydligt svagare mot bottenlagen. Efter att ha slagit både Tottenham och City samma vecka lyckades man bara få 1-1 hemma mot Everton. I veckan ställdes man mot Colchester i ligacupens kvartsfinal och hade återigen problem att få hål på ett lågt sittande försvar. Till slut lyckades man och gjorde tre mål på nio minuter vilket gav seger 3-0 och avancemang till semifinal i turneringen där Manchester City väntar. Nu är det dock fokus på ligan och match mot jumbon Watford.

Så här tänker vi

Även om United har haft svårt mot låg sittande försvar ska man klara av Watford. Laget är helt enkelt för dåliga för att kunna hota United över 90 minuter. Endast en seger för hemmalaget på hela säsongen talar för att United som vilade spelare i veckan ska kunna klara av segern. Därför tror vi det blir en ganska komfortabel bortaseger och spelar rak 2:a till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Watford till oddset 1,83 hos Nordicbet.

Team Svenskbetting