West Brom vs Burnley – Premier League

Hemmalaget West Brom

west-brom-vs-burnleyWest Brom hade en bra vecka innan det internationella uppehållet då man slog Leicester och såg till att deras 15 månader långa segersvit på hemmaplan tog slut. Dessutom tog West Broms egna förlustsvit slut i och med segern över Leicester.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I och med de tre senaste poängen ligger man på en elfte plats i tabellen. Formen är två vunna, tre oavgjorda matcher och två förlustmatcher på de senaste sju matcherna man har spelat. På hemmaplan stämmer inte spelet helt och man har en del att justera där.

Bortalaget Burnley

Många trodde nog att Burnley skulle vara indragna i kvaldramatiken men man har spelat bättre än många hade trott.  Man vann mot Crystal Palace med 3-2 och det gör att man inte har förlorat på tre matcher. De har också spelat bra mot Everton och den matchen vann man och mot Manchester United spelade man oavgjort.

Detta gör att man ligger på en nionde plats i ligan. Men på bortaplan har det inte gått lika bra som det gör på hemmaplan. Och faktiskt var den mållösa matchen mot Manchester United lagets första poäng på bortaplan det här säsongen.

Så här tänker vi

Vi tror att West Brom tar hem den här matchen och spelar Vinst för West Brom till oddset 1.80 hos mybet

Vårt speltips: Vinst för West Brom hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com