West Brom vs Burnley – Premier League

Hemmalaget West Brom

west-brom-vs-burnleyWest Brom hade en bra vecka innan det internationella uppehållet då man slog Leicester och såg till att deras 15 månader långa segersvit på hemmaplan tog slut. Dessutom tog West Broms egna förlustsvit slut i och med segern över Leicester.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I och med de tre senaste poängen ligger man på en elfte plats i tabellen. Formen är två vunna, tre oavgjorda matcher och två förlustmatcher på de senaste sju matcherna man har spelat. På hemmaplan stämmer inte spelet helt och man har en del att justera där.

Bortalaget Burnley

Många trodde nog att Burnley skulle vara indragna i kvaldramatiken men man har spelat bättre än många hade trott.  Man vann mot Crystal Palace med 3-2 och det gör att man inte har förlorat på tre matcher. De har också spelat bra mot Everton och den matchen vann man och mot Manchester United spelade man oavgjort.

Detta gör att man ligger på en nionde plats i ligan. Men på bortaplan har det inte gått lika bra som det gör på hemmaplan. Och faktiskt var den mållösa matchen mot Manchester United lagets första poäng på bortaplan det här säsongen.

Så här tänker vi

Vi tror att West Brom tar hem den här matchen och spelar Vinst för West Brom till oddset 1.80 hos mybet

Vårt speltips: Vinst för West Brom hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar