West Bromwich vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget West Bromwich

Nu har måltorkan för West Bromwich äntligen tagit slut. De spelade oavgjort med resultatet 2-2 mot Burnley på bortaplan senast och säkert var det skönt att få bort hjärnspöket att de inte kan göra mål. Detta var deras första mål sedan i början av mars. Nu är man dock inne i en svit av matcher utan vinst och man har inte vunnit på sex matcher. Fyra av de matcherna har dessutom slutat med förlust.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots allt det negativa som kan skrivas om West Bromwich så ser det ut som om de ska få en för dem rekordplacering i Premier League tabellen. Men då gäller det att de håller i sin egen position för uppåt ligger ett ouppnåeligt Everton men bakom dem flåsar flertalet lag.

Bortalaget Chelsea

Chelsea kapitaliserade på Tottenhams misstag att inte vinna sin match genom att slå nedflyttningsklara Middlesbrough med 3-0 på hemmaplan. Nu är man två poäng ifrån att vinna Premier League. Om de kan ta tre poäng idag så har man redan bärgat titeln. Chelsea är inne i en fyra matcher lång vinstsvit och på bortaplan har de vunnit fyra matcher av fem möjliga. Förmodligen kommer de göra allt de kan idag för att bärga både en seger och titel.

Så här tänker vi

West Bromwich har inte mycket att hämta i dagens match och vi väljer att spela Chelsea för vinst och under 2.5 mål till oddset 3.25 hos Unibet

Vårt speltips: Chelsea för vinst och under 2.5 mål till oddset 3.25 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar