West Ham vs Arsenal – Speltips Premier League

West Ham vs Arsenal - Speltips Premier LeagueWest Ham slåss för att hålla sig kvar men efter en relativt stark period på slutet har de tagit sig upp på säker mark, dock med tre poängs marginal till nedflyttning. Nu väntar Arsenal som leder Premier League men som tack vare ett Man City i galen form fått se avståndet krympa rejält. Därför är det viktigt att vinna mot West Ham under söndagen i vad som kan bli en riktigt spännande match mellan London-klubbarna. 

Datum: 16 april 2023
Nedsläpp: 15:00
Arena: London Stadium (London
Domare: D Coote (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

West Ham har ryckt upp sig

West Ham har två segrar, en oavgjord och en förlust på de fyra senaste matcherna i Premier League. Det är helt klart ett snitt som räcker för att hålla sig kvar i Premier League. Men svaga prestationer tidigare under säsongen gör att det fortfarande är med små marginaler som de ligger ovanför strecket. 

Arsenal måste vinna

Med Man City i galet bra form har Arsenal inte råd med många fler poängtapp. Borta mot Liverpool senast tappade laget två poäng vilket gör att avståndet nu endast är tre poäng. Skulle Arsenal förlora mot West Ham kan City därför gå förbi med tanke på att de har bättre målskillnad.

Vem vinner Londonderbyt?

Det är alltid mycket dramatik när det vankas Londonderby men nu är det extra mycket som står på spel. West Ham slåss i botten och Arsenal slåss för sin första ligatitel sedan 2004. Vi tror att det kan bli jämnt även om oddsen hos svensk betting håller Arsenal som klara favoriter. I slutändan tror vi att Arsenal är tillräckligt starka och spelar de som segrare till oddset 1,64 hos Betsson.

Vårt speltips: Arsenal vinner borta mot West Ham till oddset 1,64 hos Betsson

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller