West Ham vs Chelsea – England League Cup

Hemmalaget West Ham

west-ham-vs-chelseaLaget som vi såg förra säsongen är inte detsamma just nu men den dåliga inledningen på säsongen som man fick har man börjat vända på och spelet ser bättre ut. Man vann senast mot Sunderland med ett mål i den 94de minuten av Winston Reid och nu har man tagit två raka segrar.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vägen fram under Liga Cupen har inte heller sett övertygande ut. Mot Accrington Stanley vann man inte heller förrän man var inne på övertidsspel. Detta med att göra sena mål och precis vinna matcherna är ett genomgående tema för West Ham ljust nu och kan lätt vändas till förluster om man inte gör det där förlösande målet.

Bortalaget Chelsea

Chelsea som är i strålande form och med spelare som Eden Hazard som återigen gjorde mål när man mötte Manchester United och krossade dem med hela 4-0. Diego Costa som gjorde mål mot Leicester förra helgen har gjort sju mål hittills och som säkert längtar att få trycka in några stycken mot West Ham.

Men mot West Ham kommer nog Diego Costa inte att starta utan istället kommer den unge belgaren Michy Batshuayi få starta och han har gjort 3 mål totalt och två mål i den här cupen.

Så här tänker vi

Vi tror att att West Ham kommer få svårt mot Chelsea och spelar Vinst för Chelsea till oddset 1.80 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för Chelsea hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar