West Ham vs Chelsea – Premier League

The hammersPremier Leagues första söndagsmatch den 23 september är Londonderbyt mellan West Ham och Chelsea. West Ham inledde säsongen på ett katastrofalt sätt med fyra raka förluster. Därefter studsade man något oväntat tillbaka mot Everton i helgen och tog sin första seger. Chelsea har gått desto bättre och är obesegrad serieledare efter fem omgångar med maximala 15 poäng. Därför är man naturlig favorit inför matchen, men det återstår att se om ”The Hammers” kan bygga vidare på den dina prestationen mot Everton. Avspark 14:30 på Stamford Bridge.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget West Ham

West Ham har knappast imponerat under säsongsupptakten med fyra förluster på de fem inledande matcherna. Laget har sett ut som en nedflyttningskandidat och de enda ljusglimtarna har varit segern i Carabao Cup mot League One-laget AFC Wimbledon och 3-1 segern i den på förhand tuffa bortamatchen mot Everton. Då stod Yarmolenko för två mål och Arnautovic fick också stänka in sitt tredje mål för säsongen. Nu är det upp till West Ham att visa att man kan prestera på högsta nivå när Chelsea med fem raka segrar kommer på besök.

Bortalaget Chelsea

Chelsea hade en svag fjolårssäsong och Antonio Conte lämnade efter säsongen. Efter att Maruizio Sarri från Napoli tagit över har det sett oerhört intressant ut. Laget har vunnit samtliga matcher där höjdpunkten var andra omgångens seger i Londonderbyt mot Arsenal. Efter att Liverpool också inlett säsongen med idéel segrar är det de två lagen som jagar förstaplatsen i dagsläget tillsammans med Manchester City. Kan man klara av att fortsätta segersviten när det är West Ham som står för motståndet?

Så här tänker vi

Chelsea är med all rätta stora favoriter och det ska mycket till för att man inte ska vinna matchen. Laget ser otroligt starka ut under Sarri och med tanke på West Hams inledning ska det inte vara något snack. Vi tror att Chelsea vinner och väljer att spela bortaseger till oddset 1,55 hos Unibet.

Vårt speltips: Chelsea vinner borta mot West Ham till oddset 1,55 hos Unibet.

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com