West Ham vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget West Ham

West Ham lyckades bärga en poäng från deras senaste match när de mötte Watford men de är kanske besvikna på att det inte blev fler poäng med tanke på hur bra man spelade mot dem. Matchen slutade 1-1 och formen nu är tre vinster, två oavgjorda och fyra förluster de senaste nio matcherna i alla turneringar man har spelat i.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Premier League har man bara förlorat tre matcher på tolv möjliga. Förlusterna kom mot lagen Leicester, Manchester United och Manchester City och det enda laget bland topp sex som man har lyckats ta poäng av är mot Liverpool och den matchen slutade 2-2.

Bortalaget Chelsea

Chelsea vann mot Swansea med 3-1 och formen just nu är sju vinster och två oavgjorda på de nio senaste matcherna i alla turneringar som man har spelat i. I Premier League har man bara förlorat en match på tjugo möjliga varav sjutton har varit vinster.

Så här tänker vi

Det är en klar övervikt på seger för Chelsea men vi tror på att attackviljan i båda lagen och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos LeoVegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com