West Ham vs Chelsea – Speltips Premier League

Ett Londonderby som anDavid Moyes West Ham Chelsea Speltipsdas kris är vad som väntar i Premier League. Chelsea ligger på plats 9 i tabellen har tio poäng upp till topp 4 och är samtidigt utslagna ur såväl FA-cupen som EFL Cup. West Ham har visserligen fyra poäng på de två senaste ligamatcherna men är endast en poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Därmed är det två tränare som verkligen behöver vinna. David Moyes vs Graham Potter, vem vinner duellen i London?

Datum: 11 februari 2023
Avspark: 13:30
Arena: London Stadium (London)
Domare: C Pawson (England)

Lägg odds på Premier League hos Betsafe med en välkomstbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

West Ham vill undvika nedflyttning

West Ham slutade sjua förra säsongen och David Moyes hyllades för det jobb han gjort med klubben. Säsongen 2022/23 har inte blivit lika framgångsrik. West ham är endast en poäng ovanför strecket och behöver börja ta poäng om det inte ska bli Championship nästa säsong. Nu har de visserligen först vunnit mot Everton och sedan tagit en stark poäng borta mot West Ham. Kan de fortsätta genom att besegra Chelsea?

Hur länge blir Potter kvar?

Trots värvningsrekord på mer än 5 miljarder har Chelsea inte hittat rätt. Inget mål framåt på två matcher och en tionde plats i Premier League är inget laget räknat med. Men med tanke på att Graham Potter togs in mitt i säsongen hade det varit en rejäl överraskning om de gjorde sig av med Potter. Men laget behöver börja ta poäng. Två kryss i rad är inget som imponerar och framförallt behöver laget göra mål framåt.

Vem vinner ångestmötet i London?

Det kommer att bli ångest på London Stadium när lagen ställs mot varandra. Chelsea är favoriter enligt oddsen hos svensk betting men samtidigt har West Ham studsat rätt i två raka ligamatcher samtidigt som de också slagit ut Derby i FA-cupen. Vi tror det blir jämnt och att matchen slutar oavgjort. Därför spelar vi X till oddset 3,30 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan West Ham och Chelsea slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Betsafe. 

Team Svensk Betting 

Lägg odds på Premier League hos Betsafe med en välkomstbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller