West Ham vs Everton – Premier League

Hemmalaget West Ham

West Ham kunde inte följa upp deras fina vinst över Swansea när man mötte det nedflyttnings hotade laget Sunderland i förra helgen. Då mötte man alltså ett lag som på förhand nästan gett upp och som befinner sig i botten av tabellen innan de fick ge sig för att laget som så många gånger förut kollapsade försvarsmässigt och matchen slutade 2-2.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här oavgjorda matchen gör att man bara har en vinst från de senaste nio matcherna i Premier League. Det innebär att formen är tre oavgjorda, fem förluster och en vinst vilket gör att de befinner sig på en trist 13 plats i tabellen.

Bortalaget Everton

Everton har tvärtom mot West Ham en strålande säsong bakom sig så här långt och nu återstår det inte mycket av den. De slog Burnley med 3-1 förra helgen och det innebär fyra vinster från deras sex senaste framträden. Det innebär också att man är precis på samma poängskörd som Arsenal som ligger på en sjätteplats.

Lagen ovanför Everton har dock två matcher mindre spelade men West Bromwich som ligger precis under dem har 13 poäng upp så de ligger ganska säkert där de ligger just nu.

Så här tänker vi

Förmodligen kommer West Ham låta Everton vinna den här matchen men vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.05 hos betsafe.com

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com