West Ham vs Huddersfield – Premier League

Hemmalaget West Ham

Det fanns gott om optimism inför årets Premier League hos hemmafansen. De hade rekryterat bra spelare under sommaren och nu skulle väl spelet lyfta? Nej, så här långt har det varit en besvikelse för alla i laget. West Ham började säsongen med att bli utspelade av Manchester United i en match som slutade med en 4-0-förlust.

Spela hos Unibet  och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan följde dem upp den förlustmatchen med en ny förlustmatch mot Southampton med 3-2 och det mycket beroende på nyförvärvet Marko Arnautovic utvisning i första halvlek. Tränaren Slaven Bilic är ifrågasatt i klubben eftersom de inte heller lyckades vinna mot Newcastle under försäsongen trots att laget nyss tog sig till Premier League. West Ham spelar utan fantasi och utan vilja att vinna matcher.

Bortalaget Huddersfield

Det West Ham har misslyckats med har Huddersfield lyckats med och deras säsong är varandras motsatser. Nykomlingen har ännu inte förlorat någon match i Premier League, de har vunnit över Crystal Palace och Newcastle samt en oavgjord match mot Southampton. Nu har dem börjat bygga en skön poängskörd ifall det blir aktuellt med en nedflyttningsstrid senare i säsongen.

Huddersfield är ett framåt lag som har sin bästa period i slutet av matcherna och över en tredjedel av deras passningar kommer då, vilket är bäst i hela ligan.

Så här tänker vi

Årets West Ham är bleka och saknar viljan att spela så vi väljer att spela på Huddersfield för vinst eller pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.95 hos Unibet

Vårt speltips: Huddersfield för vinst eller pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.95 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar