West Ham vs Huddersfield – Premier League

Hemmalaget West Ham

Det fanns gott om optimism inför årets Premier League hos hemmafansen. De hade rekryterat bra spelare under sommaren och nu skulle väl spelet lyfta? Nej, så här långt har det varit en besvikelse för alla i laget. West Ham började säsongen med att bli utspelade av Manchester United i en match som slutade med en 4-0-förlust.

Spela hos Unibet  och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan följde dem upp den förlustmatchen med en ny förlustmatch mot Southampton med 3-2 och det mycket beroende på nyförvärvet Marko Arnautovic utvisning i första halvlek. Tränaren Slaven Bilic är ifrågasatt i klubben eftersom de inte heller lyckades vinna mot Newcastle under försäsongen trots att laget nyss tog sig till Premier League. West Ham spelar utan fantasi och utan vilja att vinna matcher.

Bortalaget Huddersfield

Det West Ham har misslyckats med har Huddersfield lyckats med och deras säsong är varandras motsatser. Nykomlingen har ännu inte förlorat någon match i Premier League, de har vunnit över Crystal Palace och Newcastle samt en oavgjord match mot Southampton. Nu har dem börjat bygga en skön poängskörd ifall det blir aktuellt med en nedflyttningsstrid senare i säsongen.

Huddersfield är ett framåt lag som har sin bästa period i slutet av matcherna och över en tredjedel av deras passningar kommer då, vilket är bäst i hela ligan.

Så här tänker vi

Årets West Ham är bleka och saknar viljan att spela så vi väljer att spela på Huddersfield för vinst eller pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.95 hos Unibet

Vårt speltips: Huddersfield för vinst eller pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.95 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com