West Ham vs Leicester – Premier League

Hemmalaget West Ham

Nya tränaren David Moyes börjar kanske se vidden av sitt uppdrag nu efter 2-0 förlusten mot Watford.  Insatsen mot dem var väldigt blek och visar med tydlighet på att de är ur form. Nu befinner dem sig på artondeplats i Premier League och de har bara tagit nio poäng på de första 12 matcherna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vi får gå tillbaka till september för att hitta en seger för West Ham. Det blir extra tydligt när vi tittar i statistiken och ser att de släpper in 2.60 mål i snitt per match och bara mäktar med att göra 1.20 i snitt framåt.

Bortalaget Leicester

Även Leicester har fått ny tränare efter en svag inledning av säsongen men de har lyckats förbättra sitt spel den sista tiden. De förlorade matchen i helgen men då mötte dem ett Manchester City som är i storform för tillfället. Det var också den första förlusten sedan september, med två vinster och tre oavgjorda matcher där i mellan.

Nu ligger dem på ett tolfteplats och har nu till skillnad från dagens motståndare ett lättare spelschema framför sig. I de senaste fem matcherna har de i snitt gjort 1.80 mål framåt och släppt in 1.20 mål.

Så här tänker vi

Leicester möter ett lag som är i fritt fall och som förmodligen tycker det är jobbigt att spela i allmänhet och i synnerhet på hemmaplan. West Ham har ett mycket dåligt försvarsspel och anfallet har inte kommit upp alls. Vi väljer att spela Vinst Leicester och noll mål West Ham till oddset 1.90 hos Comeon

Vårt speltips: Vinst Leicester och noll mål West Ham hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar