West Ham vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget West Ham

West Ham fortsätter ha det svårt på sin hemmaplan och det ryktas allt mer om att tränaren Slaven Bilic skall få sluta. Men sådana rykten surrar alltid när det går dåligt för ett lag.  De misslyckades med att vinna över Crystal Palace i förra helgen och kanske sparades Slaven Bilic av att de vann över Tottenham med 2-0 i ligacupen under veckan som gick.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men helt klart är att Premier League är en viktigare liga att delta och vinna i än den i ligacupen. Även förra året fick dem kämpa för sin överlevnad och nu har de två vinster på tio matcher.

Bortalaget Liverpool

Liverpool kommer försöka nyttja hemmalagets svaga försvarsspel. Liverpool som slog Maribor med hela 3-0 på sin hemmaplan och som vann med otroliga 7-0 på bortaplan. Detta gör att målfacit för Liverpool är riktigt högt och de är effektiva på de chanser som de får.

Men allt går inte som Jörgen Klopp vill nu när de bara ligger på en sjätteplats i ligan. De saknar redan 12 poäng upp till förstaplatsen och kan nog redan nu räkna bort en seger i Premier League och mer koncentrera sig på Champions League-platserna.

Så här tänker vi

West Ham är ur slag och Liverpool i hygglig form och dessutom fungerar inte West Hams försvarsspel. Detta gör att vi väljer att spela Liverpool för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Betsson

Vårt speltips: Liverpool för vinst och över 2.5 mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar