West Ham vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget West Ham

West Ham fortsätter ha det svårt på sin hemmaplan och det ryktas allt mer om att tränaren Slaven Bilic skall få sluta. Men sådana rykten surrar alltid när det går dåligt för ett lag.  De misslyckades med att vinna över Crystal Palace i förra helgen och kanske sparades Slaven Bilic av att de vann över Tottenham med 2-0 i ligacupen under veckan som gick.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men helt klart är att Premier League är en viktigare liga att delta och vinna i än den i ligacupen. Även förra året fick dem kämpa för sin överlevnad och nu har de två vinster på tio matcher.

Bortalaget Liverpool

Liverpool kommer försöka nyttja hemmalagets svaga försvarsspel. Liverpool som slog Maribor med hela 3-0 på sin hemmaplan och som vann med otroliga 7-0 på bortaplan. Detta gör att målfacit för Liverpool är riktigt högt och de är effektiva på de chanser som de får.

Men allt går inte som Jörgen Klopp vill nu när de bara ligger på en sjätteplats i ligan. De saknar redan 12 poäng upp till förstaplatsen och kan nog redan nu räkna bort en seger i Premier League och mer koncentrera sig på Champions League-platserna.

Så här tänker vi

West Ham är ur slag och Liverpool i hygglig form och dessutom fungerar inte West Hams försvarsspel. Detta gör att vi väljer att spela Liverpool för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.70 hos Betsson

Vårt speltips: Liverpool för vinst och över 2.5 mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com