West Ham vs Manchester City – FA Cupen

Hemmalaget West Ham

West Ham drog på sig andra raka förlusten i måndags när man tog emot Manchester United. Ärligt talat så spelade West Ham bra utifrån förutsättningen att man fick en man utvisad redan efter 15 minuter. Det tog Manchester United en hel timme innan de kunde bryta igenom försvaret på West Ham.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är nu tre vunna, en oavgjord och två förluster på de senaste sex matcherna i Premier League. Nu kommer man istället att fokusera på FA Cupen och genom att spela bra här kan man rädda en ganska dålig säsong i Premier League.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har mycket att spela för i samtliga tävlingar som man deltar i. Man är tillräckligt nära i Premier League för att göra ett försöka där och i Champions League är man fortfarande kvar och kämpar. Och nu är det alltså FA Cupen som står på tur. Med tanke på den mängd matcher som ska spelas i de andra formerna låter kanske Pep Guardiola några av sina spelare vila.

Så här tänker vi

West Ham ligger i underläge men detta är en cup och allt kan hända. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com