West Ham vs Manchester City – FA Cupen

Hemmalaget West Ham

West Ham drog på sig andra raka förlusten i måndags när man tog emot Manchester United. Ärligt talat så spelade West Ham bra utifrån förutsättningen att man fick en man utvisad redan efter 15 minuter. Det tog Manchester United en hel timme innan de kunde bryta igenom försvaret på West Ham.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är nu tre vunna, en oavgjord och två förluster på de senaste sex matcherna i Premier League. Nu kommer man istället att fokusera på FA Cupen och genom att spela bra här kan man rädda en ganska dålig säsong i Premier League.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har mycket att spela för i samtliga tävlingar som man deltar i. Man är tillräckligt nära i Premier League för att göra ett försöka där och i Champions League är man fortfarande kvar och kämpar. Och nu är det alltså FA Cupen som står på tur. Med tanke på den mängd matcher som ska spelas i de andra formerna låter kanske Pep Guardiola några av sina spelare vila.

Så här tänker vi

West Ham ligger i underläge men detta är en cup och allt kan hända. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar